Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПИ ЕНД ЕС ГРУП ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200092730
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200092730 от 2020-10-12 на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
April 18, 2008 15:32
Наименование
ПИ ЕНД ЕС ГРУП
Транслитерация
P AND S GROUP Ltd.
Оборот
85,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
3 служители към 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул."Индустриална", 44, ет. 3, офис 10 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по законоустановения ред, ТРЗ и личен състав. Консултантски услуги, административни услуги, виртуален офис, управление и съб... Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по законоустановения ред, ТРЗ и личен състав. Консултантски услуги, административни услуги, виртуален офис, управление и събиране на вземания (вкл. и чрез придобиването им), инвестиции в дялова собственост и недвижими имоти, вътрешно и външнотърговска дейност, производство на стоки с цел продажба, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, други дейности и услуги, които не са забранени от закона, а за тези, подчинени на разрешителен режим – след снабдяване с лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РОСИЦА БОРИСОВА ЛАМБОВА-АРМЯНОВА (свързан с 3 фирми)
Съдружник: АЗИМО 4,500.00 лв - 90.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: РОСИЦА БОРИСОВА ЛАМБОВА-АРМЯНОВА 500.00 лв - 10.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РОСИЦА БОРИСОВА ЛАМБОВА-АРМЯНОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 85,000 10.39% - -
2020 77,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 3

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПИ ЕНД ЕС ГРУП ООД на латиница "P AND S GROUP Ltd." с ЕИК/ПИК 200092730 е основана на 18 Април 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 85,000 лв.

Хронология

2008-04-18
Регистрация на фирмата

2012-10-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул."Генерал Гурко", 32
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул."Индустриална", 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА БЪДАТ ПРЕПРОДАДЕНИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ - ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, СКЛАДОВИ, ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ И РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ТРАНСПОРТ НА ДЕЙНОСТ - ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА ИЛИ КОИТО СЕ ВОДЯТ ПО ТЪРГОВСКИ НАЧИН СЪГЛАСНО чл.1 ал.3 ТЗ, СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА СЪОТВЕТЕН ЛИЦЕНЗ, ПРИ РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ - СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА РАЗРЕШЕНИЕ.
+ Консултантски услуги, управление и събиране на вземания (вкл. и чрез придобиването им), инвестиции в дялова собственост и недвижими имоти, вътрешно и външнотърговска дейност, производство на стоки с цел продажба, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, други дейности и услуги, които не са забранени от закона, а за тези, подчинени на разрешителен режим – след снабдяване с лиценз.

2013-07-05
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-01-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул."Индустриална", 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул."Индустриална", 44, ет. 3, офис 10
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Консултантски услуги, управление и събиране на вземания (вкл. и чрез придобиването им), инвестиции в дялова собственост и недвижими имоти, вътрешно и външнотърговска дейност, производство на стоки с цел продажба, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, други дейности и услуги, които не са забранени от закона, а за тези, подчинени на разрешителен режим – след снабдяване с лиценз.
+ Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по законоустановения ред. Консултантски услуги, управление и събиране на вземания (вкл. и чрез придобиването им), инвестиции в дялова собственост и недвижими имоти, вътрешно и външнотърговска дейност, производство на стоки с цел продажба, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, други дейности и услуги, които не са забранени от закона, а за тези, подчинени на разрешителен режим – след снабдяване с лиценз.

2020-10-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200092730 на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2021-11-16
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна съдружници
- ПАВЕЛ ГЕОРГИЕВ БАКАЛОВ - 2500 лв - 50.00% дял
- СИЛВА ХРИСТОВА РУСЕВА - 2500 лв - 50.00% дял
+ РОСИЦА БОРИСОВА ЛАМБОВА-АРМЯНОВА - 500 лв - 10.00% дял
+ АЗИМО - 4500 лв - 90.00% дял
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по законоустановения ред. Консултантски услуги, управление и събиране на вземания (вкл. и чрез придобиването им), инвестиции в дялова собственост и недвижими имоти, вътрешно и външнотърговска дейност, производство на стоки с цел продажба, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, други дейности и услуги, които не са забранени от закона, а за тези, подчинени на разрешителен режим – след снабдяване с лиценз.
+ Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по законоустановения ред, ТРЗ и личен състав. Консултантски услуги, административни услуги, виртуален офис, управление и събиране на вземания (вкл. и чрез придобиването им), инвестиции в дялова собственост и недвижими имоти, вътрешно и външнотърговска дейност, производство на стоки с цел продажба, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, други дейности и услуги, които не са забранени от закона, а за тези, подчинени на разрешителен режим – след снабдяване с лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма