Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПРОТЕКС АУТО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200100725
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200100725 от 2008-07-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 25, 2008 11:12
Наименование
ПРОТЕКС АУТО
Транслитерация
PROTEX AUTO LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, ул. ПРИЛЕП, 76 Виж на картата
Предмет на дейност
Производство и пласмент на шивашка, трикотажна продукция; търговско представителство и посредничество; производство и изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция; комисионна и... Производство и пласмент на шивашка, трикотажна продукция; търговско представителство и посредничество; производство и изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция; комисионна и оказионна дейности; автотранспорт; лизингова дейност на моторни превозни средства; отдаване на моторни превозни средства под наем /рент-а-кар/; превоз на пътници и товари по суша; туристическа дейност; хотелиерство и ресторантьорство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИТКО ГЕОРГИЕВ ДИМИТРОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МИТКО ГЕОРГИЕВ ДИМИТРОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПРОТЕКС АУТО ЕООД на латиница "PROTEX AUTO LTD" с ЕИК/ПИК 200100725 е основана на 25 Април 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПРОТЕКС БГ", но на 19 Юли 2022 година то бива сменено на сегашното "ПРОТЕКС АУТО". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-04-25
Регистрация на фирмата

2008-07-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200100725 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-07-19
Промяна наименование
Името се сменя от ПРОТЕКС БГ на ПРОТЕКС АУТО
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ПЛАСМЕНТ НА ШИВАШКА, ТРИКОТАЖНА ПРОДУКЦИЯ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ПРОИЗВОДСТВО И ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ; КОМИСИОННА И ОКАЗИОННА ДЕЙНОСТИ; АВТОТРАНСПОРТ; ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО.
+ Производство и пласмент на шивашка, трикотажна продукция; търговско представителство и посредничество; производство и изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция; комисионна и оказионна дейности; автотранспорт; лизингова дейност на моторни превозни средства; отдаване на моторни превозни средства под наем /рент-а-кар/; превоз на пътници и товари по суша; туристическа дейност; хотелиерство и ресторантьорство.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма