Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ СМАЙЛ ТУРС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200102402
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 29, 2008 11:07
Наименование
АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ СМАЙЛ ТУРС
Транслитерация
Ambulatory for individual practice for primary dental care D-r SMILE TOURS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, БАЧО КИРО, 16, вх. 1, ет. 1 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
86.23 - Дейност на лекари по дентална медицина
Предмет на дейност
Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на пациенти, консултации, профилактика, диспансеризация, предписване на лабораторни, зъботехнически и други видове изделия, извършване ... Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на пациенти, консултации, профилактика, диспансеризация, предписване на лабораторни, зъботехнически и други видове изделия, извършване на медицински дейности и манипулации на пациенти, страдащи от дентални заболявания, предписване на лекарства, превързочни материали и дентални пособия, извършване на експертиза на временна нетрудоспособност, дейности по здравна промоция и профилактика, издаване на документи, свързани с денталната помощ, насочване на пациенти за консултативна болнична помощ, осъществяване на неотложна и специализира извънболнична дентална помощ, обща детска и ортопедична дентална медицина, указване на дентална помощ по договор със здравноосигурителната каса, както и всички други дейности, за които се притежава необходимата квалификация и специализация, разрешени от Закона за здравето и Закона за лечебните заведения, търговски сделки, необходими за осъществяване на дентални дейности и обслужване на пациентите, разрешени от закона и непротиворечащи на Закона за лечебните заведения. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕНЦИСЛАВ ЛАЗАРОВ СТОЕВ (свързан с 6 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СЛАВЧО ИВАНОВ ТОПАЛОВ 1,600.00 лв - 32.00% дял (свързан с 9 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ВЕНЦИСЛАВ ЛАЗАРОВ СТОЕВ 3,400.00 лв - 68.00% дял (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЕНЦИСЛАВ ЛАЗАРОВ СТОЕВ (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ СМАЙЛ ТУРС ЕООД на латиница "Ambulatory for individual practice for primary dental care D-r SMILE TOURS" с ЕИК/ПИК 200102402 е основана на 29 Април 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АРГО БИЛДИНГ", но на 21 Ноември 2023 година то бива сменено на сегашното "АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ СМАЙЛ ТУРС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-04-29
Регистрация на фирмата

2009-07-27
Промяна наименование
Името се сменя от АРГО БИЛДИНГ на СМАЙЛ ТУРС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Средец, пл. СВЕТА НЕДЕЛЯ, 16
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ПЛОЩАД ЦВЕТА НЕДЕЛЯ, 16
Промяна съдружници
- СЛАВЧО ИВАНОВ ТОПАЛОВ - 2500 лв - 50.00% дял
- ЖИВКО ЯНКОВ СТАНКОВ - 2500 лв - 50.00% дял
+ СЛАВЧО ИВАНОВ ТОПАЛОВ - 1600 лв - 32.00% дял
+ МАРИЯНА ИВАНОВА ОРЕШКОВА - 1700 лв - 34.00% дял
+ ВЕНЦИСЛАВ ЛАЗАРОВ СТОЕВ - 1700 лв - 34.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Строителство, проектиране, строителен надзор /след лиценз/, туризъм, консултантски услуги, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.
+ Организиране, продажба и обслужване на туристически пакети и услуги в сферата на ваканционния, делови, конгресен и специализиран, алтернативен, религиозен, медицински, дентален, балнеоложки, хазартен, винен и селски вътрешен и международен туризъм. Организиране на курсове за квалификация и преквалификация на медицински и стоматологични кадри. Организиране на здравни семинари, обучение и практически занимания касаещи сферите на холистичната и източната медицина, философия и изкуства, физическото здраве и вътрешния мир, езотерично лечение и фитотерапия. Лизинг, внос, износ на техника, оборудване, материали, билки, медикаменти и други стоки и услуги. Туристическа, рекламна и PR дейност. Квалификация и преквалификация на кадрите в туризма и хотелиерството. Транспортни, анимационни и развлекателни услуги. Търговия и търговско представителство и посредничество в страната и чужбина.Организиране и провеждане на делови и развлекателни мероприятия и фестивали, разкриващи българската култура, бит, наука и техника. Продажба на екскурзии в България и чужбина. Продажба на ваучери и билети за самолетни, автобусни, железопътни пътувания, културни, спортни и други мероприятия. Консултантска дейност. Проектиране, строителство и организиране на производства. Спедиторски, информационни, импресарски и други услуги, както и извършването на всички други незабранени със закон дейности в страната.

2009-07-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ПЛОЩАД ЦВЕТА НЕДЕЛЯ, 16
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ПЛОЩАД СВЕТА НЕДЕЛЯ, 16

2013-06-07
Промяна съдружници
- СЛАВЧО ИВАНОВ ТОПАЛОВ - 1600 лв - 32.00% дял
- МАРИЯНА ИВАНОВА ОРЕШКОВА - 1700 лв - 34.00% дял
- ВЕНЦИСЛАВ ЛАЗАРОВ СТОЕВ - 1700 лв - 34.00% дял
+ ВЕНЦИСЛАВ ЛАЗАРОВ СТОЕВ - 3400 лв - 68.00% дял
+ СЛАВЧО ИВАНОВ ТОПАЛОВ - 1600 лв - 32.00% дял

2021-03-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ПЛОЩАД СВЕТА НЕДЕЛЯ, 16
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, БАЧО КИРО, 16, вх. 1, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
- ВЕНЦИСЛАВ ЛАЗАРОВ СТОЕВ - 3400 лв - 68.00% дял
- СЛАВЧО ИВАНОВ ТОПАЛОВ - 1600 лв - 32.00% дял

2023-11-21
Промяна наименование
Името се сменя от СМАЙЛ ТУРС на АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ СМАЙЛ ТУРС
Промяна предмет на дейност
- Организиране, продажба и обслужване на туристически пакети и услуги в сферата на ваканционния, делови, конгресен и специализиран, алтернативен, религиозен, медицински, дентален, балнеоложки, хазартен, винен и селски вътрешен и международен туризъм. Организиране на курсове за квалификация и преквалификация на медицински и стоматологични кадри. Организиране на здравни семинари, обучение и практически занимания касаещи сферите на холистичната и източната медицина, философия и изкуства, физическото здраве и вътрешния мир, езотерично лечение и фитотерапия. Лизинг, внос, износ на техника, оборудване, материали, билки, медикаменти и други стоки и услуги. Туристическа, рекламна и PR дейност. Квалификация и преквалификация на кадрите в туризма и хотелиерството. Транспортни, анимационни и развлекателни услуги. Търговия и търговско представителство и посредничество в страната и чужбина.Организиране и провеждане на делови и развлекателни мероприятия и фестивали, разкриващи българската култура, бит, наука и техника. Продажба на екскурзии в България и чужбина. Продажба на ваучери и билети за самолетни, автобусни, железопътни пътувания, културни, спортни и други мероприятия. Консултантска дейност. Проектиране, строителство и организиране на производства. Спедиторски, информационни, импресарски и други услуги, както и извършването на всички други незабранени със закон дейности в страната.
+ Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на пациенти, консултации, профилактика, диспансеризация, предписване на лабораторни, зъботехнически и други видове изделия, извършване на медицински дейности и манипулации на пациенти, страдащи от дентални заболявания, предписване на лекарства, превързочни материали и дентални пособия, извършване на експертиза на временна нетрудоспособност, дейности по здравна промоция и профилактика, издаване на документи, свързани с денталната помощ, насочване на пациенти за консултативна болнична помощ, осъществяване на неотложна и специализира извънболнична дентална помощ, обща детска и ортопедична дентална медицина, указване на дентална помощ по договор със здравноосигурителната каса, както и всички други дейности, за които се притежава необходимата квалификация и специализация, разрешени от Закона за здравето и Закона за лечебните заведения, търговски сделки, необходими за осъществяване на дентални дейности и обслужване на пациентите, разрешени от закона и непротиворечащи на Закона за лечебните заведения.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма