Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЕНИ 73 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200104620
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 30, 2008 13:40
Наименование
БЕНИ 73
Транслитерация
BENI 73
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Своге, РЕПУБЛИКА, 2 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
търговия на едро и дребно, внос, износ, реекспорт, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни сделки, консултантска дейнос... търговия на едро и дребно, внос, износ, реекспорт, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни сделки, консултантска дейност в областта на строителството, управление и ръководство на инвестиционни проекти, инженерингова дейност, покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти, както и всякакви сделки с недвижими имоти, маркетингови проучвания, строително предприемачество, сделки с интелектуална собственост, както и всякакви други търговски сделки, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕМИЛ ВИДИНОВ КОЦЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕМИЛ ВИДИНОВ КОЦЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЕНИ 73 ЕООД на латиница "BENI 73" с ЕИК/ПИК 200104620 е основана на 30 Април 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Своге, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-04-30
Регистрация на фирмата

2008-12-01
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ.
+ търговия на едро и дребно, внос, износ, реекспорт, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни сделки, консултантска дейност в областта на строителството, управление и ръководство на инвестиционни проекти, инженерингова дейност, покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти, както и всякакви сделки с недвижими имоти, маркетингови проучвания, строително предприемачество, сделки с интелектуална собственост, както и всякакви други търговски сделки, незабранени със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма