Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИКИНГ ЕМПЛОЙМЕНТ ЕЙДЖЪНСИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200112019
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 12, 2008 11:48
Наименование
ВИКИНГ ЕМПЛОЙМЕНТ ЕЙДЖЪНСИ
Транслитерация
VIKING EMPLOYMENT AGENCY
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Горна Оряховица, ул.ЦАР ОСВОБОДИЕТЕЛ, 5, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Информиране и консултиране на търсещите работа лица и на работодателите, насочване към лингвистично, професионално и /или мотивационно обучение, насочване и подпомагане за започване на работа, вкл... Информиране и консултиране на търсещите работа лица и на работодателите, насочване към лингвистично, професионално и /или мотивационно обучение, насочване и подпомагане за започване на работа, включително и в друго населено място в страната или в други държави, търговия на едро и дребно, ресторантьорство и хотелиерство, внос и износ, туристическа дейност в страната и чужбина, търговско представителство, посредничество и агентство, търговия с недвижими имоти, производствена дейност и ишлеме на хранителни стоки, и на стоки от метали, дървесина, синтетични материали, керамика, текстил, кожа и други; занаятчийски и битови услуги, оказион и антиквариат, транспортни услуги с леки и товарни автомобили в страната и чужбина, спедиторска дейност и други дейности незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНГЕЛ ПЕТРОВ АНГЕЛОВ (свързан с 4 фирми)
Управител: ГАИР ЙОСЕНДАЛ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ГАЙР ЙОСЕНДАЛ 4,500.00 лв - 90.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АНГЕЛ ПЕТРОВ АНГЕЛОВ 500.00 лв - 10.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГАИР ЙОСЕНДАЛ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИКИНГ ЕМПЛОЙМЕНТ ЕЙДЖЪНСИ ООД на латиница "VIKING EMPLOYMENT AGENCY" с ЕИК/ПИК 200112019 е основана на 12 Май 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Горна Оряховица, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-05-12
Регистрация на фирмата

2009-01-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Горна Оряховица, пл."Георги Измирлиев", 4, ет. 10
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Горна Оряховица, ул.ЦАР ОСВОБОДИЕТЕЛ, 5, вх. А, ет. 1

2011-03-18
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ИНФОРМИРАНЕ И КОНСУЛТИРАНЕ НА ТЪРСЕЩИТЕ РАБОТА ЛИЦА И НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ, НАСОЧВАНЕ КЪМ ЛИНГВИСТИЧНО, ПРОФЕСИОНАЛНО И/ИЛИ МОТИВАЦИОННО ОБУЧЕНИЕ, НАСОЧВАНЕ И ПОДПОМАГАНЕ ЗА ЗАПОЧВАНЕ НА РАБОТА,ВКЛЮЧИТЕЛНО И В ДРУГО НАСЕЛЕНО МЯСТО В СТРАНАТА ИЛИ В ДРУГИ ДЪРЖАВИ.
+ Информиране и консултиране на търсещите работа лица и на работодателите,насочване към лингвистично,професионално и /или мотивационно обучение,насочване и подпомагане за започване на работа,включително и в друго населено място в страната или в други държави,търговия на едро и дребно,ресторантьорство и хотелиерство,внос и износ, туристическа дейност в страната и чужбина, търговско представителство, посредничество и агентство,търговия с недвижими имоти, производствена дейност и ишлеме на хранителни стоки, и на стоки от метали, дървесина, синтетични материали, керамика, текстил, кожа и други; занаятчийски и битови услуги, оказион и антиквариат, транспортни услуги с леки и товарни автомобили в страната и чужбина, спедиторска дейност и други дейности незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма