Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОХОРТА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200126780
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200126780 от 2010-09-03 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
May 22, 2008 17:35
Наименование
КОХОРТА
Транслитерация
MUHOVICH
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бул. СЛАВЯНСКИ, 3, вх. В, ет. 3 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Изграждане и реконструкция на строителни обекти. Покупко-продажба на недвижими имоти. Покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продаж... Изграждане и реконструкция на строителни обекти. Покупко-продажба на недвижими имоти. Покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба. Рекламни, програмни, информационни и маркетингови услуги. Транспортна дейност - след лиценз. Всички останали дейности, не забранени изрично от закона, а когато има разрешителен режим - след съответно разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛА КОЛЕВ ЧЕРНЕВ (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СТАНИМИРА ДЕЛЧЕВА ПАШОВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЯВУЗ ХАЙРИОГЛУ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛА КОЛЕВ ЧЕРНЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОХОРТА ЕООД на латиница "MUHOVICH" с ЕИК/ПИК 200126780 е основана на 22 Май 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МУХОВИЧ", но на 11 Август 2010 година то бива сменено на сегашното "КОХОРТА". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-05-22
Регистрация на фирмата

2010-08-11
Промяна наименование
Името се сменя от МУХОВИЧ на КОХОРТА
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.БЪЛГАРСКО ОПЪЛЧЕНИЕ, 1, вх. Б, ет. 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бул. СЛАВЯНСКИ, 3, вх. В, ет. 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- извършването на инженерингова дейност, проучване и проектиране, изпълнение на строителни и монтажни работи на всякакъв вид сгради и промишлени съоръжения, енергийни съоръжения, благоустройствени работи, напоителни системи, съоръжения за питейна вода, канализации, пътища, изграждане на пречиствателни станции за отпадни и питейни води, къщи и жилищни блокове, офис центрове, търговски обекти, всякакъв вид демонтажни и разрушителни дейности, инженеринг, проучване, проектиране, производство и изпълнение на строителството и монтажните работи на климатични, отоплителни, вентилационни, овлажнителни, изсушителни, ВиК, пожарогасителни и други инсталации на всякакъв вид сгради и промишлени съоръжения, инженеринг, проучване, проектиране, производство и изпълнение на строителството и монтажа на машинно оборудване, ел. централи, разпределителни тръбопроводи за пара и природен газ, тръбопроводи, складови и помпени съоръжения, и системи за автоматичен контрол на сгради и промишлени съоръжения, инженеринг, проучване, проектиране, производство и изпълнение на строителството и монтажа на ел. инсталации за високо и ниско напрежение, разпределителни табла, осветителни, пожароизвестителни, телефонни, компютърни, озвучителни, ССТУ инсталации, контролно-пропусквателни системи, генераторни захранвания и други ел. инсталации на всякакъв вид сгради и промишлени съоръжения.Покупко-продажби на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и/или в чужбина; експорт, импорт и реекспорт; търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, складови и лицензионни сделки; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, туроператорски, преводни, транспортни, рекламни, информационни, издателски, маркетингови, импресарски, печатни, фотографски и други услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и посредничество в тази област; лизинг, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство.
+ Изграждане и реконструкция на строителни обекти. Покупко-продажба на недвижими имоти. Покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба. Рекламни, програмни, информационни и маркетингови услуги. Транспортна дейност - след лиценз. Всички останали дейности, не забранени изрично от закона, а когато има разрешителен режим - след съответно разрешение.

2010-09-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200126780 на основание друго от ЗДДС

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма