Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Акка2о ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200135427
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200135427 от 2010-07-26 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 30, 2008 16:44
Наименование
Акка2о
Транслитерация
Hkka2o Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски, 128, ет. 1, ателие 8 Виж на картата
Има 65 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантска дейност, административни услуги и съдействие в полза на физически и юридически лица, инвестиции в недвижими имоти и извършване на покупко-продажби, отдаване под наем и всякакв... Консултантска дейност, административни услуги и съдействие в полза на физически и юридически лица, инвестиции в недвижими имоти и извършване на покупко-продажби, отдаване под наем и всякакви други позволени от закона търговски сделки с обект недвижими имоти; строителство, поддръжка и управление на такива имоти, както в България, така и в чужбина; търговско представителство и посредничество, търговия и дистрибуция на всякакви стоки, материали и продукти, както и извършването на всяка друга търговска дейност, незабранена от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРКО СЕСИЧ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МАРКО ЛАНЧИНИ 1,300.00 лв - 26.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЛУЧАНО ГАСТАЛДИ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МИКЕЛЕ САЛА 1,200.00 лв - 24.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МАРКО СЕСИЧ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Акка2о ЕООД на латиница "Hkka2o Ltd." с ЕИК/ПИК 200135427 е основана на 30 Май 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КОНТЕЛОНЛАЙН", но на 28 Ноември 2017 година то бива сменено на сегашното "Акка2о". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-05-30
Регистрация на фирмата

2010-06-21
Промяна наименование
Името се сменя от КОНТЕЛОНЛАЙН на ЮРОПИЪН ТЕХНОЛЪДЖИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, "Г.С.РАКОВСКИ", 111
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, "Бачо Киро", 5, вх. А
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ДЕЙНОСТИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - СТРОИТЕЛСТВО, МЕНИДЖМЪНТ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБИ И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ДОСТАВКА И ДИСТРИБУЦИЯ НА МАТЕРИАЛИ, АКСЕСОАРИ И СЪОРЪЖЕНИЯ; ДЕЙНОСТИ В ИНФОРМАТИКАТА - ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СОФТУЕР, ХАРДУЕР, ЕЛЕМЕНТИ И УСЛУГИ В СЕКТОРА; ПРОИЗВОДСТВО, ДИСТРИБУЦИЯ И ТЪРГОВИЯ С ОБЛЕКЛО И АКСЕСОАРИ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Производство и търговия, разработване, разпространяване и реализация на компютърни системи, технологии и програмни продукти, анализ и консултации в сферата на информатиката и информационните технологии, хардуер, софтуер и други, осъществяване на търговско представителство и посредничество и всякакви други допустими от закона търговски дейности.

2010-07-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200135427 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, "Бачо Киро", 5, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, "Бачо Киро", 5, вх. А

2010-08-30
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване едноличен собственик на капитала

2015-09-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, "Бачо Киро", 5, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Емил де Лавеле, 18А, ет. 3

2017-11-28
Промяна наименование
Името се сменя от ЮРОПИЪН ТЕХНОЛЪДЖИ на Акка2о
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна управители
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия, разработване, разпространяване и реализация на компютърни системи, технологии и програмни продукти, анализ и консултации в сферата на информатиката и информационните технологии, хардуер, софтуер и други, осъществяване на търговско представителство и посредничество и всякакви други допустими от закона търговски дейности.
+ 1/ Изследвания и разработване на нови технологии в сферата на околната среда и по-конкретно в секторите на земеделието, козметичната индустрия, храни и напитки, 2/ Производство и дистрибуция на оборудване и продукти, необходими за прилагане на разработените нови технологии, 3/ Предоставяне на права по експлоатация на посочените технологии в държавите от ЕС, 4/ Услуги по съдействие при патентоване на нови изобретения, 5/ Консултации по прилагане на нови технологии в секторите на земеделието, козметичната индустрия, храни и напитки, 6/ Извършване на всякакви други дейности по изследвания, индустриално производство и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще сеосъществява от дружеството след съответното им получаване.

2018-07-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Емил де Лавеле, 18А, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул.Цар Самуил, 50, вх. Г, ет. 1

2021-03-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул.Цар Самуил, 50, вх. Г, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски, 128, ет. 1, ателие 8

2021-05-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски, 128, ет. 1, ателие 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски, 128, ет. 1, ателие 8
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- 1/ Изследвания и разработване на нови технологии в сферата на околната среда и по-конкретно в секторите на земеделието, козметичната индустрия, храни и напитки, 2/ Производство и дистрибуция на оборудване и продукти, необходими за прилагане на разработените нови технологии, 3/ Предоставяне на права по експлоатация на посочените технологии в държавите от ЕС, 4/ Услуги по съдействие при патентоване на нови изобретения, 5/ Консултации по прилагане на нови технологии в секторите на земеделието, козметичната индустрия, храни и напитки, 6/ Извършване на всякакви други дейности по изследвания, индустриално производство и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще сеосъществява от дружеството след съответното им получаване.
+ Консултантска дейност, административни услуги и съдействие в полза на физически и юридически лица, инвестиции в недвижими имоти и извършване на покупко-продажби, отдаване под наем и всякакви други позволени от закона търговски сделки с обект недвижими имоти; строителство, поддръжка и управление на такива имоти, както в България, така и в чужбина; търговско представителство и посредничество, търговия и дистрибуция на всякакви стоки, материали и продукти, както и извършването на всяка друга търговска дейност, незабранена от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма