Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РАЙ-ФОРЕСТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200157128
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200157128 от 2008-07-30 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
June 11, 2008 09:46
Наименование
РАЙ-ФОРЕСТ
Транслитерация
RAI-FOREST
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Лом, Трифон Панов, 62, бл. -, вх. -, ет. - Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисион... Покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складова и лизингова дейност, рекламна дейност, вътрешна и външна търговия, търговия със селскостопанска продукция и техника, внос, прозводство, дистрибуция на компютри, продажба на едро и дребно на компютърни части и офис материали, сделки с интелектуална собственост и други разрешение от закона, кинология, хотелиерски(извън случаите на чл.3 т, 2 от ТЗ)счетоводни, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТРАХИЛ БОРИСЛАВОВ ЛЮБЕНОВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СТРАХИЛ БОРИСЛАВОВ ЛЮБЕНОВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РАЙ-ФОРЕСТ ЕООД на латиница "RAI-FOREST" с ЕИК/ПИК 200157128 е основана на 11 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Лом, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2008-06-11
Регистрация на фирмата

2008-07-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200157128 на основание друго от ЗДДС

2014-08-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, ул.БРАТЯ ШКОРПИЛ, 8, бл. 1103, вх. Б, ет. 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Лом, Трифон Панов, 62, бл. -, вх. -, ет. -
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ДЪРВОДОБИВ И ДЪРВООБРАБОТВАНЕ; ТЪРГОВИЯ С ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ; ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален,преработен или обработен вид,продажба на стоки от собствено производство,търговско представителство и посредничество,комисионни,спедиционни и превозни сделки,складова и лизингова дейност,рекламна дейност,вътрешна и външна търговия,търговия със селскостопанска продукция и техника,внос,прозводство,дистрибуция на компютри,продажба на едро и дребно на компютърни части и офис материали,сделки с интелектуална собственост и други разрешение от закона,кинология,хотелиерски(извън случаите на чл.3 т,2 от ТЗ)счетоводни,туристически,рекламни,информационни,програмни,импресарски или други услуги,покупка,строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма