Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАР КЛИНИК БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200168555
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200168555 от 2017-11-22 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 15, 2008 09:14
Наименование
КАР КЛИНИК БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
„Car Clinic Bulgaria“ Ltd.
Оборот
0 лв. оборот за 2019 г.
Служители
1 служител към 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Преспа, 2, ет. 2 Виж на картата
Има 19 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Почистване на нови сгради и строителни обекти и площадки след приключване на строителни работи, Почистване на стени, тавани и подове и други повърхности с помощта на пара и други почистващи препар... Почистване на нови сгради и строителни обекти и площадки след приключване на строителни работи, Почистване на стени, тавани и подове и други повърхности с помощта на пара и други почистващи препарати, Почистване на фасади чрез пясъкоструене; Почистване и поддържане на градини, паркове, зелени площи, спортни терени и игрища; Боядисване на леки и товарни автомобили, Боядисване на кораби, лодки и самолети; Боядисване на метални конструкции; Боядисване на сгради отвътре и отвън; Боядисване на щори и сенници; Боядисване на метал с други защитни или декоративни неметални материали, емайл, бои и др.; Поставяне на маркировки върху пътната настилка, паркоместа, състезателни писти и спортни съоръжения; Производство на широкоформатни рекламни и декоративни печатни материали; Проектиране и изграждане на съоръжения за почистване и боядисване на автомобили, лодки, кораби, въздухоплавателни средства, различни предмети; Експлоатация на собствени или наети автомивки; Отдаване под наем на собствени автомивки; Внос и износ на стоки; Търговия на едро и дребно със строителни материали, железария, бои, лакове, пигменти, индустриални почистващи продукти; Изграждане и демонтаж на скелета и работни площадки; Сглобяване на сглобяеми метални, дървени и пластмасови конструкции; Наемане на служители за работа на обекти на фирмата в чужбина (всички сектори, включително администрация, транспорт, ремонтните дейности, строителни работи, електрически инсталации, ВиК инсталации, подови покрития, дограма, покриви, мазилка, разрушаване; отпадъци; метални конструкции, зидария; строителни работи по основите); обучение на персонал за посочените по-горе сектори; Управление на местни и чуждестранни дружества; както и всякакви други дейности, чието упражняване не е забранено от закона при спазване на всички регистрационни и/ или разрешителни режими. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СЕПП УШНЕР (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СЕПП УШНЕР (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2019 0 0 -
2018 4,000 - -
2007 0 - -

Служители

Година
Служители
2020 1 -50%
2019 2
2018 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАР КЛИНИК БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "„Car Clinic Bulgaria“ Ltd." с ЕИК/ПИК 200168555 е основана на 15 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КАВАЛДЖИЕВ 59", но на 7 Март 2017 година то бива сменено на сегашното "КАР КЛИНИК БЪЛГАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2019 година е в размер на 0 лв.

Хронология

2008-06-15
Регистрация на фирмата

2017-03-07
Промяна наименование
Името се сменя от КАВАЛДЖИЕВ 59 на КАР КЛИНИК БЪЛГАРИЯ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Баните, ул.ДИЧО ПЕТРОВ, 28
+ БЪЛГАРИЯ, с. Баните, ул.ДИЧО ПЕТРОВ, 28, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА И/ИЛИ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ; ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО. ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБАТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ОБРАБОТЕН ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД. ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО. КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ. СКЛАДОВИ СДЕЛКИ. ЛИЗИНГ. ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ БЕЗ ЗАБРАНЕНИТЕ ОТ ЗАКОНА.
+ Почистване на нови сгради и строителни обекти и площадки след приключване на строителни работи, Почистване на стени, тавани и подове и други повърхности с помощта на пара и други почистващи препарати, Почистване на фасади чрез пясъкоструене; Почистване и поддържане на градини, паркове, зелени площи, спортни терени и игрища; Боядисване на леки и товарни автомобили, Боядисване на кораби, лодки и самолети; Боядисване на метални конструкции; Боядисване на сгради отвътре и отвън; Боядисване на щори и сенници; Боядисване на метал с други защитни или декоративни неметални материали, емайл, бои и др.; Поставяне на маркировки върху пътната настилка, паркоместа, състезателни писти и спортни съоръжения; Производство на широкоформатни рекламни и декоративни печатни материали; Проектиране и изграждане на съоръжения за почистване и боядисване на автомобили, лодки, кораби, въздухоплавателни средства, различни предмети; Експлоатация на собствени или наети автомивки; Отдаване под наем на собствени автомивки; Внос и износ на стоки; Търговия на едро и дребно със строителни материали, железария, бои, лакове, пигменти, индустриални почистващи продукти; Изграждане и демонтаж на скелета и работни площадки; Сглобяване на сглобяеми метални, дървени и пластмасови конструкции; Наемане на служители за работа на обекти на фирмата в чужбина (всички сектори, включително администрация, транспорт, ремонтните дейности, строителни работи, електрически инсталации, ВиК инсталации, подови покрития, дограма, покриви, мазилка, разрушаване; отпадъци; метални конструкции, зидария; строителни работи по основите); обучение на персонал за посочените по-горе сектори; Управление на местни и чуждестранни дружества; както и всякакви други дейности, чието упражняване не е забранено от закона при спазване на всички регистрационни и/ или разрешителни режими.

2017-11-16
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-11-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200168555 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-12-07
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-04-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Баните, ул.ДИЧО ПЕТРОВ, 28, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Преспа, 2, ет. 2

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма