Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХИДРО СЪРВИС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200177166
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 18, 2008 13:27
Наименование
ХИДРО СЪРВИС
Транслитерация
HYDRO SERVICE EOOD
Оборот
1,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Петко Д. Петков, 33, ет. 3 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
специализирано счетоводно предприятие - организиране на счетоводно отчитане /в т.ч. текущо/ и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството; финансови а... специализирано счетоводно предприятие - организиране на счетоводно отчитане /в т.ч. текущо/ и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството; финансови анализи, експертизи и консултации; хидро и топлоизолационни услуги; търговия с промишлени и хранителни стоки, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; превоз на пътници и товари в страната и чужбина, рекламни и информационни услуги; търговско представителство и посредничество; хотелиерство и ресторантьорство; комисионна, консигнационна и спедиционна дейност в страната и чужбина; извършване на всякакъв вид дейности и услуги, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕВГЕНИЯ ИВАНОВА ПЕЙЧИНОВА (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕВГЕНИЯ ИВАНОВА ПЕЙЧИНОВА (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 1,000 - -
2020 1,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХИДРО СЪРВИС ЕООД на латиница "HYDRO SERVICE EOOD" с ЕИК/ПИК 200177166 е основана на 18 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЗОНА ТРЕЙД", но на 14 Май 2012 година то бива сменено на сегашното "ХИДРО СЪРВИС". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 1,000 лв.

Хронология

2008-06-18
Регистрация на фирмата

2012-05-14
Промяна наименование
Името се сменя от ЗОНА ТРЕЙД на ХИДРО СЪРВИС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Златовръх
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Петко Д. Петков, 33, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, РЕКЛАМНИ И ИНФОРМАЦИОННИ УСЛУГИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; КОМИСИОННА, КОНСИГНАЦИОННА И СПЕДИЦИОННА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ специализирано счетоводно предприятие - организиране на счетоводно отчитане /в т.ч. текущо/ и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството; финансови анализи, експертизи и консултации; хидро и топлоизолационни услуги; търговия с промишлени и хранителни стоки, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; превоз на пътници и товари в страната и чужбина, рекламни и информационни услуги; търговско представителство и посредничество; хотелиерство и ресторантьорство; комисионна, консигнационна и спедиционна дейност в страната и чужбина; извършване на всякакъв вид дейности и услуги, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма