Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СКАЙ ЕНЕРДЖИ - 7 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200177390
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200177390 от 2011-07-01 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
June 18, 2008 14:16
Наименование
СКАЙ ЕНЕРДЖИ - 7
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул.ПОП ТОДОР ВРАЧАНСКИ, 1, вх. В Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия със зърно, вътрешнообщностни доставки и придобивания, внос и износ на селско стопанска продукция, търговия с горива и петролни продукти, производство на електрическа енергия от алтерн... Търговия със зърно, вътрешнообщностни доставки и придобивания, внос и износ на селско стопанска продукция, търговия с горива и петролни продукти, производство на електрическа енергия от алтернативни заменяеми източници, търговия и производство на всякакви незабранени от закона промишлени, хранителни и селскостопански стоки, туризъм и комплексни туристически услуги, комисионни, спедиционни и превозни сделки, вътрешно и външно-търговска дейност, търговско представителство и посредничество, производство, дърводобив, лесокултурна и строителна дейност, както и всякакви други дейности и услуги незабранени от закона или друг нормативен акт. Дейности, за които се изисква разрешение или лиценз се извършват след издаването на такива. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕФАН ДРАГАНОВ СТЕФАНОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СТЕФАН ДРАГАНОВ СТЕФАНОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СКАЙ ЕНЕРДЖИ - 7 ЕООД с ЕИК/ПИК 200177390 е основана на 18 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Враца, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-06-18
Регистрация на фирмата

2011-03-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Средец, ул.ЙОРДАНКА НИКОЛОВА, 31
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул.НАЙДЕН ГЕРОВ, 10, вх. Б, ет. 2

2011-07-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200177390 на основание друго от ЗДДС

2011-08-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул.НАЙДЕН ГЕРОВ, 10, вх. Б, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул.ПОП ТОДОР ВРАЧАНСКИ, 1, вх. В
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛ. ЕНЕРГИЯ ОТ АЛТЕРНАТИВНИ ЗАМЕНЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ, ТЪРГОВИЯ И ПРОИЗВОДСТВО С ВСЯКАКВИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА ПРОМИШЛЕНИ, ХРАНИТЕЛНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ СТОКИ1, ТУРИЗЪМ И КОМПЛЕКСНИ ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, ВЪНШНО-ТЪРГОВСКА И ВЪНШНО-ИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ТЪРГОВИЯ СЪС ЗЪРНО, ПРОИЗВОДСТВО, ДЪРВОДОБИВ, ЛЕСОКУЛТУРНА И СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ, ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТТ ЗАКОНА ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ.
+ Търговия със зърно, вътрешнообщностни доставки и придобивания, внос и износ на селско стопанска продукция, търговия с горива и петролни продукти, производство на електрическа енергия от алтернативни заменяеми източници, търговия и производство на всякакви незабранени от закона промишлени, хранителни и селскостопански стоки, туризъм и комплексни туристически услуги, комисионни, спедиционни и превозни сделки, вътрешно и външно-търговска дейност, търговско представителство и посредничество, производство, дърводобив, лесокултурна и строителна дейност, както и всякакви други дейности и услуги незабранени от закона или друг нормативен акт. Дейности, за които се изисква разрешение или лиценз се извършват след издаването на такива.

2011-08-10
Промяна едноличен собственик на капитала

2012-09-19
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма