Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Беер Сервиз България ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200180251
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 19, 2008 14:34
Наименование
Беер Сервиз България
Транслитерация
Behr Service Bulgarien GmbH
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бл. 232, вх. В, ет. 8 Виж на картата
Има 19 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Посредническа дейност по наемане на работа в Република България и в други държави; консултантска дейност и пазарни проучвания в селското стопанство; инженерингова дейност по производство и покупка на ... Посредническа дейност по наемане на работа в Република България и в други държави; консултантска дейност и пазарни проучвания в селското стопанство; инженерингова дейност по производство и покупка на хранителни и нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени от закона, за да се препродават в първоначален или обработен вид; транспортни, складови, търговско-представителни и посреднически сделки и услуги, вътрешна и външна търговия с всякакви вещи и стоки, разрешени от закона, като всички дейности ще се извършват в страната и чужбина; както и всякаква друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Пламен Христов Трифончовски (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Пламен Христов Трифончовски 4,000.00 лв - 80.00% дял (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Беер АГ 1,000.00 лв - 20.00% дял
Едноличен собственик на капитала
Пламен Христов Трифончовски (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Беер Сервиз България ЕООД на латиница "Behr Service Bulgarien GmbH" с ЕИК/ПИК 200180251 е основана на 19 Юни 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-06-19
Регистрация на фирмата

2014-03-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Добруджа, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бл. 232, вх. В, ет. 8
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Посредническа дейност по наемане на работа в Република България и в други държави; консултантска дейност и пазарни проучвания в селското стопанство; инженерингова дейност по производство и покупка на хранителни и нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени от закона, за да се препродават в първоначален или обработен вид; транспортни, складови, търговско-представителни и посреднически сделки и услуги, вътрешна и външна търговия с всякакви вещи и стоки, разрешени от закона, като всички дейности ще се извършват в страната и чужбина.
+ Посредническа дейност по наемане на работа в Република България и в други държави; консултантска дейност и пазарни проучвания в селското стопанство; инженерингова дейност по производство и покупка на хранителни и нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени от закона, за да се препродават в първоначален или обработен вид; транспортни, складови, търговско-представителни и посреднически сделки и услуги, вътрешна и външна търговия с всякакви вещи и стоки, разрешени от закона, като всички дейности ще се извършват в страната и чужбина; както и всякаква друга дейност незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма