Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АА АУТОХАУС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200191746
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 21, 2008 17:07
Наименование
АА АУТОХАУС
Транслитерация
AA AUTOHAUS LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, 45, 24 Виж на картата
Предмет на дейност
Транспорт, внос и износ на автомолиби, изграждане и експлоатация на автокъща, автосалон и автомивка, паркингова дейност, откриване, управление и експлоатация на ресторанти, заведения и х... Транспорт, внос и износ на автомолиби, изграждане и експлоатация на автокъща, автосалон и автомивка, паркингова дейност, откриване, управление и експлоатация на ресторанти, заведения и хотели, строителна дейност, добиване и продажба на дървесина, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, ако за някоя от дейностите се изисква специално разрешение и/или лиценз от компетентен държавен орган, дружеството ще извършва такава дейност след получаване на съответно разрешение и/или лиценз за извършването й. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЙХАН ЕРДОГАН, Германия (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АЙХАН ЕРДОГАН, Германия (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АА АУТОХАУС ЕООД на латиница "AA AUTOHAUS LTD" с ЕИК/ПИК 200191746 е основана на 21 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕРАМ 9", но на 11 Февруари 2019 година то бива сменено на сегашното "АА АУТОХАУС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-06-21
Регистрация на фирмата

2012-03-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Присово
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, 11, ет. 2

2019-02-11
Промяна наименование
Името се сменя от ЕРАМ 9 на АА АУТОХАУС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, 11, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, 45, 24
Промяна предмет на дейност
- СТРОИТЕЛСТВО, СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ И РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ТРАНСПОРТНА ИЛИ ПРЕВОЗНА ДЕЙНОСТ; АВТОСЕРВИЗНИ УСЛУГИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ПРОЕКТИРАНЕ ИЛИ ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО, ТЪРГОВИЯ С ГОРИВА И ГОРИВНИ ПРОДУКТИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.
+ Транспорт, внос и износ на автомолиби, изграждане и експлоатация на автокъща, автосалон и автомивка, паркингова дейност, откриване, управление и експлоатация на ресторанти, заведения и хотели, строителна дейност, добиване и продажба на дървесина, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг,ако за някоя от дейностите се изисква специално разрешение и/или лиценз от компетентен държавен орган, дружеството ще извършва такава дейност след получаване на съответно разрешение и/или лиценз за извършването й.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма