Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КЕЙ ДЖИ КАЛИБРЕЙШЪН ЕНД КОНСУЛТАНСИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200198395
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200198395 от 2015-02-25 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
June 23, 2008 16:43
Наименование
КЕЙ ДЖИ КАЛИБРЕЙШЪН ЕНД КОНСУЛТАНСИ
Транслитерация
KG CALIBRATION & CONSULTANCY
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. БРАТЯ МИЛАДИНОВИ, 41, ет. 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
търговия в страната и чужбина - иморт, експорт и реекспорт на стоки и суровини; фризьорски услуги; търговия с козметични продукти за коса; представителство и агентство на местни и чуждестранни лица ... търговия в страната и чужбина - иморт, експорт и реекспорт на стоки и суровини; фризьорски услуги; търговия с козметични продукти за коса; представителство и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност; менъджмънт, консултански услуги; сделки с интелектуална собственост и произведения на изкуството; строителна, инвеститорска, монтажна, ремонтна дейност; хотелиерство и ресторантъорство, след лиценз; транспортни услуги; производство и търговия със селскостопански продукти, промишлени изделия и хранителни стоки; софтуер и хардуер, калибриране, метрология, калибриране на резервоари за нефтопродукти и течности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРУМ ГЕОРГИЕВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КРУМ ГЕОРГИЕВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КЕЙ ДЖИ КАЛИБРЕЙШЪН ЕНД КОНСУЛТАНСИ ЕООД на латиница "KG CALIBRATION & CONSULTANCY" с ЕИК/ПИК 200198395 е основана на 23 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ГАНЕША 9", но на 5 Февруари 2013 година то бива сменено на сегашното "КЕЙ ДЖИ КАЛИБРЕЙШЪН ЕНД КОНСУЛТАНСИ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2008-06-23
Регистрация на фирмата

2013-02-05
Промяна наименование
Името се сменя от ГАНЕША 9 на КЕЙ ДЖИ КАЛИБРЕЙШЪН ЕНД КОНСУЛТАНСИ
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА - ИМПОРТ, ЕКСПОРТ И РЕЕКСПОРТ НА СТОКИ И СУРОВИНИ; ФРИЗЬОРСКИ УСЛУГИ; ТЪРГОВИЯ С КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ ЗА КОСА; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ; МЕНЪДЖМЪНТ, КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ И ПРОИЗВЕДЕНИЯ НА ИЗКУСТВОТО; СТРОИТЕЛНА, ИНВЕСТИТОРСКА, МОНТАЖНА, РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ; ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, СЛЕД ЛИЦЕНЗ; ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ; ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ, ПРОМИШЛЕНИ ИЗДЕЛИЯ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ; СОФТУЕР И ХАРДУЕР.
+ търговия в страната и чужбина - иморт, експорт и реекспорт на стоки и суровини; фризьорски услуги; търговия с козметични продукти за коса; представителство и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност; менъджмънт, консултански услуги; сделки с интелектуална собственост и произведения на изкуството; строителна, инвеститорска, монтажна, ремонтна дейност; хотелиерство и ресторантъорство, след лиценз; транспортни услуги; производство и търговия със селскостопански продукти, промишлени изделия и хранителни стоки; софтуер и хардуер, калибриране, метрология, калибриране на резервоари за нефтопродукти и течности.

2015-02-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200198395 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма