Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НИРА МАЙНИНГ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200208697
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 26, 2008 11:25
Наименование
НИРА МАЙНИНГ
Транслитерация
"Nira Mining" LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. Витоша № 192, вх. Б, ет. 2, ап. 4 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Организиране и извършване в страната и чужбина на комплексна научноизследователска, инженерингова, проектантска и производствена дейност, включително и в областта на търсенето, проучването, ... Организиране и извършване в страната и чужбина на комплексна научноизследователска, инженерингова, проектантска и производствена дейност, включително и в областта на търсенето, проучването, оценката, добива и преработката и реализацията на полезни изкопаеми, нефт, газ и подземни води, както и извършване на всички видове сервизни услуги, свързани с този предмет на дейност, разработване, проектиране, финансиране и участие в реализацията на проекти за рехабилитация, изграждане, развитие и ползване на обекти и съоръжения в областта на енергетиката на Република България, придобиване и притежаване на лицензионни права, както и на концесии в областта на язовири и водни пътища, мини, кариери, извори и др. подобни, както и всяка друга дейност, незабранена от законите на Република България (като за дейностите, за които е необходимо лиценз, ще се извършват след снабдяването с такъв). прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОДОР МИРОСЛАВОВ ИВАНОВ (свързан с 14 фирми)
Съдружник: ГЕОРГИ МАРКОВ ЛЕСИДРЕНСКИ 1,100.00 лв - 22.00% дял (свързан с 6 фирми)
Съдружник: ЦЮРИКС КОРПОРЕЙШЪН ЛИМИТИД 3,900.00 лв - 78.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЦЮРИКС КОРПОРЕЙШЪН ЛИМИТИД (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НИРА МАЙНИНГ ООД на латиница ""Nira Mining" LTD" с ЕИК/ПИК 200208697 е основана на 26 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АЛИГЕР", но на 19 Април 2012 година то бива сменено на сегашното "НИРА МАЙНИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2008-06-26
Регистрация на фирмата

2010-07-30
Промяна едноличен собственик на капитала

2010-11-12

2011-03-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Главиница, УСТРЕМ, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.Майор Атанас Узунов, 14, вх. Б, ет. 2

2012-04-19
Промяна наименование
Името се сменя от АЛИГЕР на НИРА МАЙНИНГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.Майор Атанас Узунов, 14, вх. Б, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. Витоша № 192, вх. Б, ет. 2, ап. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ВЪЗНООБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙТНИ ИЗТОЧНИЦИ, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ЗАКУПУВАНЕ И ИЗНОС НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ХОТЕЛИЕРСТВО И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Организиране и извършване в страната и чужбина на комплексна научноизследователска, инженерингова, проектантска и производствена дейност, включително и в областта на търсенето, проучването, оценката, добива и преработката и реализацията на полезни изкопаеми, нефт, газ и подземни води, както и извършване на всички видове сервизни услуги, свързани с този предмет на дейност, разработване, проектиране, финансиране и участие в реализацията на проекти за рехабилитация, изграждане, развитие и ползване на обекти и съоръжения в областта на енергетиката на Република България, придобиване и притежаване на лицензионни права, както и на концесии в областта на язовири и водни пътища, мини, кариери, извори и др. подобни, както и всяка друга дейност, незабранена от законите на Република България (като за дейностите, за които е необходимо лиценз, ще се извършват след снабдяването с такъв).

2012-07-10
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма