Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СОНЯ - ЕВРОПА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200209913
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 26, 2008 14:33
Наименование
СОНЯ - ЕВРОПА
Транслитерация
SONIA - EVROPA
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Тракия Виж на картата
Има 29 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
- СТРОИТЕЛСТВО
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество; комисионни, ... покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки, международен транспорт; складова и лизингова дейност; рекламна дейност, вътрешна и външна търговия, търговия със селскостопанска продукция и техника; внос и дистрибуция на автомобили, сделки с интелектуална собственост и други разрешени от закона; кинология; хотелиерски дейност (извън случаите на чл.3 от ТЗ), туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, авторемонтни или други услуги извършвани като предприятие, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АРМАГАН ЧЪНАР,
Съдружник: АДНАН ЧЪНАР 2,400.00 лв - 48.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АРМАГАН ЧЪНАР, 2,600.00 лв - 52.00% дял
Едноличен собственик на капитала
АДНАН ЧИНАР, /ТУРЦИЯ/ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СОНЯ - ЕВРОПА ООД на латиница "SONIA - EVROPA" с ЕИК/ПИК 200209913 е основана на 26 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Тракия, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-06-26
Регистрация на фирмата

2016-03-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, кв. ОРФЕЙ, бл. 18, ет. 11
+ БЪЛГАРИЯ, с. Тракия
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия, внос, износ със стоки в първоначален, преработен и обработен вид, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредническа дейност по набиране на работници за работа в страната и чужбина.
+ покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки, международен транспорт; складова и лизингова дейност; рекламна дейност, вътрешна и външна търговия, търговия със селскостопанска продукция и техника; внос и дистрибуция на автомобили, сделки с интелектуална собственост и други разрешени от закона; кинология; хотелиерски дейност (извън случаите на чл.3 от ТЗ), туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, авторемонтни или други услуги извършвани като предприятие, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма