Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЕЛФОРТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200219779
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200219779 от 2012-07-30 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 29, 2008 11:45
Наименование
БЕЛФОРТ
Оборот
42,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Пчелин Виж на картата
Има 48 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултации. Развитие на бизнеса на други компании. Туризъм. Хотелиерство. Разсадниково производство. Производство на горски плодове и култури. Изграждане и управление на домове за стари хора. приюти ... Консултации. Развитие на бизнеса на други компании. Туризъм. Хотелиерство. Разсадниково производство. Производство на горски плодове и култури. Изграждане и управление на домове за стари хора. приюти и домове за временно или постоянно настаняване, както и на други заведения за предоставяне на социални услуги; услуги за подпомагане и разширяване на възможностите на лица в специализирани институции и в общността, както и в семейна среда, и в среда, близка до семейната:изграждане и управление на центрове за професионално обучение, за информация и професионално ориентиране (след съответно лицензиране); консултантска дейност услуги за обществото, свързани с дейността на заведенията за социални услуги и центровете за професионално обучение, за информация и професионално ориентиране: рекламна и информационна дейност; покупко-продажба на недвижими имоти, строителство, управление, техническо обслужване, поддръжка, обзавеждане и отдаване за ползване на недвижими имоти с жилищно или търговско предназначение, покупка на всякакви други стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, посредничество: всякакви други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СОФИЯ АНГЕЛОВА МИРЧЕВА-НЕЙРИНК (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ВЛАДИМИР ХРИСТОВ МИРЧЕВ 119,080.00 лв - 2,381.60% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СОФИЯ АНГЕЛОВА МИРЧЕВА-НЕЙРИНК 5,000.00 лв - 100.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СОФИЯ АНГЕЛОВА МИРЧЕВА-НЕЙРИНК (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 42,000 -84.33% - -
2020 268,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЕЛФОРТ ЕООД с ЕИК/ПИК 200219779 е основана на 29 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Пчелин, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 42,000 лв.

Хронология

2008-06-29
Регистрация на фирмата

2009-07-27
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2012-07-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200219779 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-11-25
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

2023-11-15
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАЦИИ. РАЗВИТИЕ НА БИЗНЕСА НА ДРУГИ КОМПАНИИ. РЕКЛАМА. ТУРИЗЪМ. ХОТЕЛИЕРСТВО. РАЗСАДНИКОВО ПРОИЗВОДСТВО. ПРОИЗВОДСТВО НА ГОРСКИ ПЛОДОВЕ И КУЛТУРИ. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, КАКТО И ВСЯКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Консултации. Развитие на бизнеса на други компании. Туризъм. Хотелиерство. Разсадниково производство. Производство на горски плодове и култури. Изграждане и управление на домове за стари хора. приюти и домове за временно или постоянно настаняване, както и на други заведения за предоставяне на социални услуги; услуги за подпомагане и разширяване на възможностите на лица в специализирани институции и в общността, както и в семейна среда, и в среда, близка до семейната:изграждане и управление на центрове за професионално обучение, за информация и професионално ориентиране (след съответно лицензиране); консултантска дейност услуги за обществото, свързани с дейността на заведенията за социални услуги и центровете за професионално обучение, за информация и професионално ориентиране: рекламна и информационна дейност; покупко-продажба на недвижими имоти, строителство, управление, техническо обслужване, поддръжка, обзавеждане и отдаване за ползване на недвижими имоти с жилищно или търговско предназначение, покупка на всякакви други стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, посредничество: всякакви други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма