Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Бюти Уоман ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200247531
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200247531 от 2008-08-12 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
July 10, 2008 16:46
Наименование
Бюти Уоман
Транслитерация
"Beauty woman" Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ул. Св.Н.Чудотворец, 15 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Внос, износ и продажба на козметични продукти, консултантска дейност с недвижими имоти и ограничени вещни права, износ, реекспорт, транспортни и спедиторство, производство и търговия с про... Внос, износ и продажба на козметични продукти, консултантска дейност с недвижими имоти и ограничени вещни права, износ, реекспорт, транспортни и спедиторство, производство и търговия с промишлени, селскостопански и хранителни стоки, складови и лизингови сделки, строителна и предприемаческа дейност, сделки с недвижими имоти, хотелиерство и ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм, посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина и всякакви други търговски сделки незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЦВЕТИНА ИВАНОВА ИВАНОВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЦВЕТИНА ИВАНОВА ИВАНОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Бюти Уоман ЕООД на латиница ""Beauty woman" Ltd." с ЕИК/ПИК 200247531 е основана на 10 Юли 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИВЕМА КОНСУЛТ", но на 16 Септември 2022 година то бива сменено на сегашното "Бюти Уоман". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2008-07-10
Регистрация на фирмата

2008-08-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200247531 на основание друго от ЗДДС

2012-10-18

2014-02-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ул. СВ.Н. ЧУДОТВОРЕЦ, 15
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ул. Св.Н.Чудотворец, 15

2022-09-16
Промяна наименование
Името се сменя от ИВЕМА КОНСУЛТ на Бюти Уоман
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ул. Св.Н.Чудотворец, 15
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ул. Св.Н.Чудотворец, 15
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ОГРАНИЧЕНИ ВЕЩНИ ПРАВА, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ, ТРАНСПОРТНИ И СПЕДИТОРСТВО, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ, СЕЛСКОСТОПАНСКИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, СКЛАДОВИ И ЛИЗИНГОВИ СДЕЛКИ, СТРОИТЕЛНА И ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ДЕЙНОСТ, СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Внос, износ и продажба на козметични продукти, консултантска дейност с недвижими имоти и ограничени вещни права, износ, реекспорт, транспортни и спедиторство, производство и търговия с промишлени, селскостопански и хранителни стоки, складови и лизингови сделки, строителна и предприемаческа дейност, сделки с недвижими имоти, хотелиерство и ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм, посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина и всякакви други търговски сделки незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма