Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ШАТО БЕНКОВСКИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200264386
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 21, 2008 11:45
Наименование
ШАТО БЕНКОВСКИ
Транслитерация
CHATEAU BENKOVSKI Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, 56, ет. 4 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
маркетинг и мениджмънт, консултантски услуги, търговия на едро и дребно, разносна търговия, внос и износ на стоки, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обрабо... маркетинг и мениджмънт, консултантски услуги, търговия на едро и дребно, разносна търговия, внос и износ на стоки, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, включително отглеждане на лозови масиви, производство на вино и лозаро-винарски продукти и търговия с тях, комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки, ресторантьорски, хотелиерски, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, туризъм и туроператорска дейност, сделки с интелектуална собственост, покупка, проектиране, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, ландшафтен дизайн, подготовка и реализация на екологични проекти, лизинг, търговско представителство и посредничество. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЕНИС ВАЛЕНТИНОВИЧ ТУЛИНОВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: "КАМЧИЯ ВИНПРОМ" ЕООД 4,000.00 лв - 80.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: "ВИНАРСКА ИЗБА "СВЕТИ ГЕОРГИ" ООД 1,000.00 лв - 20.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИГОР НИКОЛАЕВИЧ ПРИСС (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ШАТО БЕНКОВСКИ ООД на латиница "CHATEAU BENKOVSKI Ltd" с ЕИК/ПИК 200264386 е основана на 21 Юли 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПРИСС И КО", но на 26 Февруари 2015 година то бива сменено на сегашното "ШАТО БЕНКОВСКИ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-07-21
Регистрация на фирмата

2015-02-26
Промяна наименование
Името се сменя от ПРИСС И КО на ШАТО БЕНКОВСКИ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ОБРАБОТЕН ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ПОКУПКА СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ЛИЗИНГ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ И ДРУГИ СДЕЛКИ С ИНДУСТРИАЛНА И ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ.
+ маркетинг и мениджмънт, консултантски услуги, търговия на едро и дребно, разносна търговия, внос и износ на стоки, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, включително отглеждане на лозови масиви, производство на вино и лозаро-винарски продукти и търговия с тях, комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки, ресторантьорски, хотелиерски, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, туризъм и туроператорска дейност, сделки с интелектуална собственост, покупка, проектиране, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, ландшафтен дизайн, подготовка и реализация на екологични проекти, лизинг, търговско представителство и посредничество.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма