Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И ЛАНДШАФТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200284314
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200284314 от 2009-08-13 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
August 7, 2008 12:03
Наименование
ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И ЛАНДШАФТ
Транслитерация
OZELENIAVANE I LANDSHAFT
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, БУЛ. КНЯЗ АЛЕКСАНДЪР ДОНДУКОВ, 143 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Услуги по цялостно озеленяване и ландшафт, обществено озеленяване, озеленяване на частни градини, интериорно и външно озеленяване.... Услуги по цялостно озеленяване и ландшафт, обществено озеленяване, озеленяване на частни градини, интериорно и външно озеленяване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РАДКА ТРИФОНОВА СТОЯНОВА (свързан с 37 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РАДКА ТРИФОНОВА СТОЯНОВА (свързан с 37 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И ЛАНДШАФТ ЕООД на латиница "OZELENIAVANE I LANDSHAFT" с ЕИК/ПИК 200284314 е основана на 7 Август 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МАГ 2", но на 25 Ноември 2014 година то бива сменено на сегашното "ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И ЛАНДШАФТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-08-07
Регистрация на фирмата

2009-08-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200284314 на основание друго от ЗДДС

2014-03-07
Промяна наименование
Името се сменя от МАГ 2 на БИЗНЕС ХЪБ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ, 10, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Г.С. Раковски, 122А, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- УПРАВЛЕНИЕ И ТЪРГОВИЯ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ,СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ ДЕЙНОСТИ,ТРАНСФОРМИРАНЕ,МОДИФИКАЦИЯ,РЕМОНТ НА ОБЕКТИ,ПОДРЪЖКА НА ВСЯКАКЪВ ТИП СГРАДИ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ,КОНСУЛТАНСКА ДЕЙНОСТ, МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА,ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ВНОС И ИЗНОС НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ, АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА СТОКИ, В ПЪРВОНАЧАЛЕН ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД, КАКТО И ВСЯКАКЪВ ВИД ДРУГА ДЕЙНОСТ,НЕЗАБАРНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Обща консултантска дейност, консултации на предприятия, мениджмънт, търговско представителство, управление на проекти, консултантска дейност за индустриалния и строителния сектор, както и предоставяне на услуги и дейности по стратегическо планиране и управление на търговски дружества, проекти, инвестиции, недвижими имоти и др. Консултантски услуги, промоционални кампании, дистрибуция и маркетинг в сферата на търговията със стоки и материали. Търговия и продажба на материали, както и на всякакъв друг вид стоки; извършване на търговска дейност, в т.ч. покупко-продажба на стоки с цел препродаване в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество в първоначален или преработен вид; производство, маркетинг, търговия на едро и дребно, внос и износ, търговско представителство. Дружеството може да се занимава и с всички търговски, индустриални и икономически дейности, както и с движимо и недвижимо имущество, които от своя страна биха могли да се окажат полезни и/или необходими за постигането на предмета на дейност, осланяйки се, ако е необходимо, на специалисти, вписани в съответните браншови организации; дружеството може да участва и да изпълнява търгове, от частно и публично естество, без разлика от управляването или съответния възложител, както и може да участва в подобни процедури заедно с други търговци; дружеството може да извършва всяка една дейност, незабранена от закона, поотделно или свързано с описаните по-горе занимания, която се явява подходяща и изгодна на растежа и развитието на самото дружество.

2014-11-25
Промяна наименование
Името се сменя от БИЗНЕС ХЪБ на ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И ЛАНДШАФТ
Промяна предмет на дейност
- Обща консултантска дейност, консултации на предприятия, мениджмънт, търговско представителство, управление на проекти, консултантска дейност за индустриалния и строителния сектор, както и предоставяне на услуги и дейности по стратегическо планиране и управление на търговски дружества, проекти, инвестиции, недвижими имоти и др. Консултантски услуги, промоционални кампании, дистрибуция и маркетинг в сферата на търговията със стоки и материали. Търговия и продажба на материали, както и на всякакъв друг вид стоки; извършване на търговска дейност, в т.ч. покупко-продажба на стоки с цел препродаване в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество в първоначален или преработен вид; производство, маркетинг, търговия на едро и дребно, внос и износ, търговско представителство. Дружеството може да се занимава и с всички търговски, индустриални и икономически дейности, както и с движимо и недвижимо имущество, които от своя страна биха могли да се окажат полезни и/или необходими за постигането на предмета на дейност, осланяйки се, ако е необходимо, на специалисти, вписани в съответните браншови организации; дружеството може да участва и да изпълнява търгове, от частно и публично естество, без разлика от управляването или съответния възложител, както и може да участва в подобни процедури заедно с други търговци; дружеството може да извършва всяка една дейност, незабранена от закона, поотделно или свързано с описаните по-горе занимания, която се явява подходяща и изгодна на растежа и развитието на самото дружество.
+ Услуги по цялостно озеленяване и ландшафт, обществено озеленяване, озеленяване на частни градини, интериорно и външно озеленяване.

2018-02-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Г.С. Раковски, 122А, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, БУЛ. КНЯЗ АЛЕКСАНДЪР ДОНДУКОВ, 143
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма