Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

САН ДЖОРДЖО АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200288469
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 9, 2008 16:16
Наименование
САН ДЖОРДЖО
Транслитерация
SAN GIORGIO
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. МОСКОВСКА, 27А, вх. А Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
посредническа и консултантска дейност при сделки с недвижими имоти, покупко-продажба, изработване и проучване и изпълнение на инвестиционни проекти в областта на недвижимата собственост, проучва... посредническа и консултантска дейност при сделки с недвижими имоти, покупко-продажба, изработване и проучване и изпълнение на инвестиционни проекти в областта на недвижимата собственост, проучване, анализ и статистика на пазара на недвижими имоти, наемане и отдаване под наем на недвижима собственост, търговско представителство и посредничество, извършване на финансови услуги, комисионни сделки, външна и вътрешна търговия, предоставяне на консултантски, рекламни, информационни и други услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от българското законодателство. прочети още скрии
Съвет на директорите
Франческо Паоло Ферара (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
ДАНИЕЛЕ НИКОЛА ИНДАКО (свързан с 38 фирми)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма САН ДЖОРДЖО АД на латиница "SAN GIORGIO" с ЕИК/ПИК 200288469 е основана на 9 Август 2008 година с правна форма "Еднолично акционерно дружество" или на кратко "ЕАД". Компанията първоначално е регистрирана с името "САН ДЖОРДЖО БЪЛГАРИЯ", но на 17 Август 2011 година то бива сменено на сегашното "САН ДЖОРДЖО". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2008-08-09
Регистрация на фирмата

2010-04-07
Промяна едноличен собственик на капитала

2010-09-30
Промяна едноличен собственик на капитала

2011-08-17
Промяна наименование
Името се сменя от САН ДЖОРДЖО БЪЛГАРИЯ на САН ДЖОРДЖО
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕАД на АД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- управление,предоставено по предвидения по закона ред на дейности и услуги, свързани със събиране на приходи на обществени централни и местни органи и институции, търговия, представителство, посредничество и агентство, външноикономическа дейност, маркетингова, консултантска и проектантска дейност, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
+ посредническа и консултантска дейност при сделки с недвижими имоти, покупко-продажба, изработване и проучване и изпълнение на инвестиционни проекти в областта на недвижимата собственост, проучване, анализ и статистика на пазара на недвижими имоти, наемане и отдаване под наем на недвижима собственост, търговско представителство и посредничество, извършване на финансови услуги, комисионни сделки, външна и вътрешна търговия,предоставяне на консултантски, рекламни, информационни и други услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от българското законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма