Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДОТА КОНСУЛТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200328846
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200328846 от 2014-10-20 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
August 26, 2008 10:04
Наименование
ДОТА КОНСУЛТ
Транслитерация
DOTA KONSULT
Оборот
13,000 лв. оборот за 2009 г.
Служители
1 служител към 2009 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бул. Сливница, 151 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
70.22 - Консултантска дейност по стопанско и друго управление
Предмет на дейност
Консултантска дейност, осъществяване на посредничество по специализирани програми за кандидатстване по европейските структурни фондове, разработване на стратегии, анализи. Вътрешна и външна търг... Консултантска дейност, осъществяване на посредничество по специализирани програми за кандидатстване по европейските структурни фондове, разработване на стратегии, анализи. Вътрешна и външна търговия, производство и търговия с промишлени, хранителни, селскостопански, битови стоки, посреднически, счетоводни, консултантски и комисионерски услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, строителство, ремонтни и довършителни дейности, управление, покупко-продажба, наемане, пренаемане и отдаване под наем на недвижимо имущество, издателска и рекламна дейност, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИЛКО АСПАРУХОВ АРСОВ (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МАЛИНА ИВАНОВА ГЕЧКОВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДОАНЕТА ЙОРДАНОВА ЙОРДАНОВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БОЖИДАР СТОЯНОВ ГИГОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2009 13,000 -45.83% - -
2008 24,000 - -
2007 0 - -

Служители

Година
Служители
2009 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДОТА КОНСУЛТ ЕООД на латиница "DOTA KONSULT" с ЕИК/ПИК 200328846 е основана на 26 Август 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МАЛИНЕТИ", но на 5 Януари 2009 година то бива сменено на сегашното "ДОТА КОНСУЛТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2009 година е в размер на 13,000 лв.

Хронология

2008-08-26
Регистрация на фирмата

2009-01-05
Промяна наименование
Името се сменя от МАЛИНЕТИ на ДОТА КОНСУЛТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 261, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 10, вх. Е, ет. 6
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- вътрешна и външна търговия, производство и търговия с промишлени, хранителни, селскостопански, битови стоки, посреднически,счетоводни,консултантски и комисионерски услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, строителство, управление, покупко-продажба, наемане, пренаемане и отдаване под наем на недвижимо имущество, всички видове услуги за населението, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.
+ Вътрешна и външна търговия, производство и търговия с промишлени, хранителни, селскостопански, битови стоки, посреднически,счетоводни,консултантски и комисионерски услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, строителство, управление, покупко-продажба, наемане, пренаемане и отдаване под наем на недвижимо имущество, всички видове услуги за населението, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.

2010-01-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 10, вх. Е, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 53, вх. А, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия, производство и търговия с промишлени, хранителни, селскостопански, битови стоки, посреднически,счетоводни,консултантски и комисионерски услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, строителство, управление, покупко-продажба, наемане, пренаемане и отдаване под наем на недвижимо имущество, всички видове услуги за населението, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.
+ Консултантска дейност, осъществяване на посредничество по специализирани програми за кандидатстване по европейските структурни фондове, разработване на стратегии, анализи. Вътрешна и външна търговия, производство и търговия с промишлени, хранителни, селскостопански, битови стоки, посреднически, счетоводни, консултантски и комисионерски услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, строителство, ремонтни и довършителни дейности, управление, покупко-продажба, наемане, пренаемане и отдаване под наем на недвижимо имущество, издателска и рекламна дейност, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени със закон.

2011-01-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 53, вх. А, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бул. Сливница, 151
Промяна едноличен собственик на капитала

2014-10-07

2014-10-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200328846 на основание друго от ЗДДС

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма