Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗЕЛЕНИКА - В ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200335495
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 28, 2008 11:40
Наименование
ЗЕЛЕНИКА - В
Транслитерация
ZELENIKA - V
Оборот
13,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Богомилово, ул. Алеята, 4 Виж на картата
Код на икономическа дейност
47.76 - Търговия на дребно с цветя, растения, семена, торове, домашни любимци и храни за тях
Предмет на дейност
(1)Озеленяване и услуги свързани с озеленителната дейност, Производство и търговия с растения, транспортни услуги , търговия на едро и дребно, производство, покупка на стоки и други вещи с ц... (1)Озеленяване и услуги свързани с озеленителната дейност, Производство и търговия с растения, транспортни услуги , търговия на едро и дребно, производство, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговия – вътрешна и външна, търговско представителство и посредничество на местни и чужди физически и юридически лица; рекламни , информационни, програмни и финансови услуги, консултантска дейност, хотелиерство, ресторантьорство, туризъм, флизьорство, както и всяка друга помощна и съпътстваща дейност незабранена със закон, указ или друг нормативен акт.(2) Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след полу-чаване на съответното разрешение или регистрация.(3) Дружеството може да открива клонове и представителства и да участва в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Виолета Бончева Стоянова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Виолета Бончева Стоянова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 13,000 -7.14% - -
2020 14,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗЕЛЕНИКА - В ЕООД на латиница "ZELENIKA - V" с ЕИК/ПИК 200335495 е основана на 28 Август 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Богомилово, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 13,000 лв.

Хронология

2008-08-28
Регистрация на фирмата

2015-11-17
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Озеленяване и услуги, свързани с озеленителна дейност; производство и търговия с растения, както и всяка друга незабранена от закона дейност. Когато има разрешителен режим- след съответното разрешение.
+ (1)Озеленяване и услуги свързани с озеленителната дейност, Производство и търговия с растения, транспортни услуги , търговия на едро и дребно, производство, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговия – вътрешна и външна, търговско представителство и посредничество на местни и чужди физически и юридически лица; рекламни , информационни, програмни и финансови услуги, консултантска дейност, хотелиерство, ресторантьорство, туризъм, флизьорство, както и всяка друга помощна и съпътстваща дейност незабранена със закон, указ или друг нормативен акт.(2) Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след полу-чаване на съответното разрешение или регистрация.(3) Дружеството може да открива клонове и представителства и да участва в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина.

2018-07-26
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма