Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КЕМИ 2008 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200341879
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 1, 2008 08:27
Наименование
КЕМИ 2008
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Асеновград, ул. Лозница, 8, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Парфюмерия, услуги в козметиката и фризьорството, вътрешна и външна търговия с всякакъв вид стоки, разрешени от закона, търговия на едро и дребно, покупка на стоки и вещи за препродажба в пъ... Парфюмерия, услуги в козметиката и фризьорството, вътрешна и външна търговия с всякакъв вид стоки, разрешени от закона, търговия на едро и дребно, покупка на стоки и вещи за препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство и търговия на хранителни, нехранителни стоки, промишлени стоки за продажба в т.ч. текстилни стоки, хотелиерство, ресторантьорство, туристически, рекламни, информационни и програмни услуги, както и дейности и услуги, които не са забранени със закон, импорт, експорт, реекспорт и сделки на бартерна основа със стоките и услугите по целия предмет на дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КЪЙМЕТ САБРИ ХАЛИЛ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КЪЙМЕТ САБРИ ХАЛИЛ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КЕМИ 2008 ЕООД с ЕИК/ПИК 200341879 е основана на 1 Септември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Асеновград, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2008-09-01
Регистрация на фирмата

2009-03-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Асеновград, ул.ЛОЗНИЦА, 8, вх. Б, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Асеновград, ул. Лозница, 8, вх. Б, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- ПАРФЮМЕРИЯ, УСЛУГИ В КОЗМЕТИКАТА И ФРИЗЬОРСТВОТО, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ С ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ПОКУПКА НА СТОКИ И ВЕЩИ ЗА ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТИН ВИД, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ХРАНИТЕЛНИ, НЕХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ ЗА ПРОДАЖБА В Т.Ч. ТЕКСТИЛНИ СТОКИ; ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ И ПРОГРАМНИ УСЛУГИ, КАКТО И ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН, ИМПОРТ, ЕКСПОРТ, РЕЕКСПОРТ И СДЕЛКИ НА БАРТЕРНА ОСНОВА СЪС СТОКИТЕ И УСЛУГИТЕ ПО ЦЕЛИЯ ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ.
+ Парфюмерия, услуги в козметиката и фризьорството, вътрешна и външна търговия с всякакъв вид стоки, разрешени от закона, търговия на едро и дребно, покупка на стоки и вещи за препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство и търговия на хранителни, нехранителни стоки, промишлени стоки за продажба в т.ч. текстилни стоки, хотелиерство, ресторантьорство, туристически, рекламни, информационни и програмни услуги, както и дейности и услуги, които не са забранени със закон, импорт, експорт, реекспорт и сделки на бартерна основа със стоките и услугите по целия предмет на дейност.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма