Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АА ЕВРОБИЛДИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200342041
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 1, 2008 09:03
Наименование
АА ЕВРОБИЛДИНГ
Транслитерация
AA EUROBILDING
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ул. Неофит Рилски, 6 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговия на дребно, добив на дървесина, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или об... Търговия на дребно, добив на дървесина, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови и лицензионни сделки, лизинг, както и всички допустими за ЕООД търговски сделки, по законния ред, след получаване на съответното разрешение или регистрация, когато такива са необходими за конкретната дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АТАНАС АПОСТОЛОВ ДИМИТРОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АТАНАС АПОСТОЛОВ ДИМИТРОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АА ЕВРОБИЛДИНГ ЕООД на латиница "AA EUROBILDING" с ЕИК/ПИК 200342041 е основана на 1 Септември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Плевен, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2008-09-01
Регистрация на фирмата

2009-03-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, УЛ.НЕОФИТ РИЛСКИ, 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ул. Неофит Рилски, 6
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО, ДОБИВ НА ДЪРВЕСИНА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; ЛИЗИНГ, КАКТО И ВСИЧКИ ДОПУСТИМИ ЗА ЕООД ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, ПО ЗАКОННИЯ РЕД, СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ РЕГИСТРАЦИЯ, КОГАТО ТАКИВА СА НЕОБХОДИМИ ЗА КОНКРЕТНАТА ДЕЙНОСТ.
+ Търговия на дребно, добив на дървесина, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови и лицензионни сделки, лизинг, както и всички допустими за ЕООД търговски сделки, по законния ред, след получаване на съответното разрешение или регистрация, когато такива са необходими за конкретната дейност.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма