Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗЕТ БЕЙКХАУС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200343168
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200343168 от 2021-07-15 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 1, 2008 16:23
Наименование
ЗЕТ БЕЙКХАУС
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Девин, ГОРИЦА, 3 Виж на картата
Код на икономическа дейност
9602 - ФРИЗЬОРСКИ И КОЗМЕТИЧНИ УСЛУГИ
Предмет на дейност
Осъществяване на фризьорски и козметични услуги, товарен, пътнически и воден транспорт, хотелиерство и ресторантьорство, рекламна дейност, покупка и продажба на недвижима собственост, пос... Осъществяване на фризьорски и козметични услуги, товарен, пътнически и воден транспорт, хотелиерство и ресторантьорство, рекламна дейност, покупка и продажба на недвижима собственост, посредническа и комисионна дейност, лизингова дейност, търговия с безалкохолни и алкохолни напитки и с тютюневи изделия, производство и продажба на захарни, тестенени и хлебни изделия, както и всички останали дейности и услуги, които не са забранени със закон, като за онези, за които се изисква разрешение или лиценз - дейността ще се извършва след получаване съответното разрешение и/или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТАНЯ ВАСИЛЕВА АВРАМОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ТАНЯ ВАСИЛЕВА АВРАМОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗЕТ БЕЙКХАУС ЕООД с ЕИК/ПИК 200343168 е основана на 1 Септември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПЕЮ ПЕЕВ - 40", но на 11 Февруари 2021 година то бива сменено на сегашното "ЗЕТ БЕЙКХАУС". Седалището на компанията се намира в гр. Девин, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-09-01
Регистрация на фирмата

2011-08-02
Промяна едноличен собственик на капитала

2012-01-25

2016-11-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Девин, ул.ХАДЖИ ДИМИТЪР, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Девин, ГОРИЦА, 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА С ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, РАЗРЕШЕНА ОТ ЗАКОНА ВКЛЮЧИТЕЛНО С РАЗКРИВАНЕ НА МАГАЗИНИ, РЕСТОРАНТИ, ПРЕДПРИЯТИЯ И ДР.ПОДОБНИ, ДОБИВ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ С ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ И ПРОИЗВОДНИТЕ МУ И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД ПРОИЗВОДСТВО И УСЛУГИ НА НАСЕЛЕНИЕТО ВКЛЮЧИТЕЛНО АВТОРЕМОНТНИ ТАКИВА, ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ВКЛ.ЛОВЕН И СЕЛСКИ ЕКО ТУРИЗЪМ, ХОТЕЛИЕРСТВО, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА, ПОСРЕДНИЧЕСКА, ПРЕДСТАВИТЕЛСКА, КОНСУЛТАНТСКА, СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Осъществяване на фризьорски и козметични услуги, товарен, пътнически и воден транспорт, хотелиерство и ресторантьорство, рекламна дейност, покупка и продажба на недвижима собственост, посредническа и комисионна дейност, лизингова дейност, търговия с безалкохолни и алкохолни напитки и с тютюневи изделия, производство и продажба на захарни, тестенени и хлебни изделия, както и всички останали дейности и услуги, които не са забранени със закон, като за онези, за които се изисква разрешение или лиценз - дейността ще се извършва след получаване съответното разрешение и/или лиценз.

2021-02-11
Промяна наименование
Името се сменя от ПЕЮ ПЕЕВ - 40 на ЗЕТ БЕЙКХАУС

2021-07-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200343168 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма