Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИВ - МИ - ДАР - 75 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200363669
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 12, 2008 13:08
Наименование
ИВ - МИ - ДАР - 75
Транслитерация
YV - MY - DAR - 75
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Гоце Делчев, ул. ДРАМА, 23 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
- АВТОКЪЩА
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство, посредничество и агентство ... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни предприятия, отделни търговци, физически и юридически лица; комисионни, спедиционни и превозни сделки; куриерски услуги (международни и на територията на страната), транспортни и спедиторски услуги в страната и чужбина по въздух, суша и вода; транспортна дейност, превозна дейност на пътници и товари; складови и лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски/извън случаите на чл. 2, т. 3 от ТЗ/, туристически, рекламни, информационни. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН МИХАЙЛОВ ДАРЕВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: АДРИЯНА АЛБЕНОВА МАНДИЕВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ИВАН МИХАЙЛОВ ДАРЕВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВАН МИХАЙЛОВ ДАРЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИВ - МИ - ДАР - 75 ООД на латиница "YV - MY - DAR - 75" с ЕИК/ПИК 200363669 е основана на 12 Септември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Гоце Делчев, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-09-12
Регистрация на фирмата

2015-01-21
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество на наши и чуждестранни физически и юридически лица, комисионна, складови, лицензионна, транспортна, превозна дейност, сделки с интелектуална собственост, външно – търговска дейност, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата им, лизинг, автокъща.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни предприятия, отделни търговци, физически и юридически лица; комисионни, спедиционни и превозни сделки; куриерски услуги (международни и на територията на страната), транспортни и спедиторски услуги в страната и чужбина по въздух, суша и вода; транспортна дейност, превозна дейност на пътници и товари; складови и лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски/извън случаите на чл. 2, т. 3 от ТЗ/, туристически, рекламни, информационни.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма