Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

4 ФЪНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200364785
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 12, 2008 15:35
Наименование
4 ФЪНС
Транслитерация
4 FUNS
Оборот
2,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, УЛ.ШЕЙНОВО, 15, ет. 5 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
9234 - ДРУГИ РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ
Предмет на дейност
туристически, хотелиерски, рекламни, информационни, програмни, импресарски или всякакви други услуги, покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел експлоатация или продажба... туристически, хотелиерски, рекламни, информационни, програмни, импресарски или всякакви други услуги, покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел експлоатация или продажба, вътрешно - и външнотърговска дейност, внос, износ, реекспорт, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки; лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, лизинг, да извършва услуги по организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетоводство като счетоводно предприятие както и извършване на всякаква друга дейност, незабранена от закона, като дейността ще се осъществява в страната и в чужбина, вкл. в свободните безмитни зони. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛБЕНА ИВАНОВА ПАВЛОВА (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АЛБЕНА ИВАНОВА ПАВЛОВА (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 2,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма 4 ФЪНС ЕООД на латиница "4 FUNS" с ЕИК/ПИК 200364785 е основана на 12 Септември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 2,000 лв.

Хронология

2008-09-12
Регистрация на фирмата

2009-06-11

2010-08-06

2018-09-19
Промяна предмет на дейност
- ТУРИСТИЧЕСКИ, ХОТЕЛИЕРСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ВСЯКАКВИ ДРУГИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И/ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ЕКСПЛОАТАЦИЯ ИЛИ ПРОДАЖБА; ВЪТРЕШНО - И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ЛИЗИНГ, КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА, КАТО ДЕЙНОСТТА ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, ВКЛ. В СВОБОДНИТЕ БЕЗМИТНИ ЗОНИ.
+ туристически, хотелиерски, рекламни, информационни, програмни, импресарски или всякакви други услуги, покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел експлоатация или продажба, вътрешно - и външнотърговска дейност, внос, износ, реекспорт, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки; лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, лизинг, да извършва услуги по организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетоводство като счетоводно предприятие както и извършване на всякаква друга дейност, незабранена от закона, като дейността ще се осъществява в страната и в чужбина, вкл. в свободните безмитни зони.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма