Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НК ГРУП 011 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200372878
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200372878 от 2008-10-08 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
September 17, 2008 13:55
Наименование
НК ГРУП 011
Транслитерация
BALENA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, УЛ. СЛАВЕЕВИ ГОРИ, 57, ет. 5 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Внос-износ и търговия на едро и дребно с почистващи, хигиенни и козметични продукти, хранителни и промишлени стоки, сокове, безалкохолни напитки, кафе и бира, транспортни услуги в страната ... Внос-износ и търговия на едро и дребно с почистващи, хигиенни и козметични продукти, хранителни и промишлени стоки, сокове, безалкохолни напитки, кафе и бира, транспортни услуги в страната и чужбина, отдаване на автомобили под наем, туроператорска и турагентска дейност, преводи от български на чужди езици и от чужди езици на български /преводаческа дейност/, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АСЕН ТРИФОНОВ ЙОРДАНОВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АСЕН ТРИФОНОВ ЙОРДАНОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НК ГРУП 011 ЕООД на латиница "BALENA" с ЕИК/ПИК 200372878 е основана на 17 Септември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БАЛЕНА", но на 18 Ноември 2011 година то бива сменено на сегашното "НК ГРУП 011". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2008-09-17
Регистрация на фирмата

2008-10-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200372878 на основание друго от ЗДДС

2011-11-18
Промяна наименование
Името се сменя от БАЛЕНА на НК ГРУП 011
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, бл. 220, вх. В
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, УЛ. СЛАВЕЕВИ ГОРИ, 57, ет. 5
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА ,ОТДАВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ ПОД НАЕМ,ТУРОПЕРАТОРСКА И ТУРАГЕНТСКА ДЕЙНОСТ,ПРЕВОДИ ОТ БЪЛГАРСКИ НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ И ОТ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ НА БЪЛГАРСКИ (ПРЕВОДАЧЕСКА ДЕЙНОСТ),ТЪРГОВИЯ ,ПРОИЗВОДСТВО ,ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО ,КОМИСИОННИ ,СОЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ ,ХОТЕЛИЕРСКИ ,РЕСТОРАНТЬОРСКИ,ТУРИСТИЧЕСКИ,РЕКЛАМНИ,,ИНФОРМАЦИОННИ,ПРОГРАМНИИ ИПРЕСАРСКИ УСЛУГИ,ЛИЗИНГ,ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ И ВСИЧКИ ДРУГИ СДЕЛКИ И УСЛУГИ,КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Внос-износ и търговия на едро и дребно с почистващи, хигиенни и козметични продукти, хранителни и промишлени стоки, сокове, безалкохолни напитки,кафе и бира, транспортни услуги в страната и чужбина, отдаване на автомобили под наем, туроператорска и турагентска дейност, преводи от български на чужди езици и от чужди езици на български /преводаческа дейност/, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.

2013-01-22
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма