Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПРЕСТАН 7 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200411135
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200411135 от 2008-10-24 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
October 8, 2008 15:59
Наименование
ПРЕСТАН 7
Транслитерация
PRESTAN 7
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, 512-та, 11 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионна, спедиционна, маркетингова, консултантска дейност, търговско представит... Производство и покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионна, спедиционна, маркетингова, консултантска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица, вътрешно и външнотърговска дейност, ремонт и продажба на автомобили, транспортни и спедиционни услуги и дейност, строителна и монтажна дейност, откриване на ресторанти, бързи закуски, павилиони, магазини за хранителни и битови стоки, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОДОР РУСЕВ ТОДОРОВ (свързан с 14 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ТОДОР РУСЕВ ТОДОРОВ (свързан с 14 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПРЕСТАН 7 ЕООД на латиница "PRESTAN 7" с ЕИК/ПИК 200411135 е основана на 8 Октомври 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-10-08
Регистрация на фирмата

2008-10-24
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200411135 на основание друго от ЗДДС

2014-06-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, бл. 105, вх. Б, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, 512-та, 11
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Тьрговия на дребно и едро в страната и чужбина, покупка на стоки или друга вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, преводачески и консултантски услуги, търговско представителство, агентство и посредничество, маркетингова дейност, спедиторска дейност, куриерски услуги, шивашки услуги, производство, изкупуване и тьрговия със селскостопанска, растителна и животинска продукция в прясно и преработено състояние в страната и чужбина, хотелиерство и ресторантьорство, комисионна и оказионна търговия, външно-икономическа и търговска дейност, лицензионни сделки, рекламни, програмни и информационни услуги и други, незабранени от закона дейности.
+ Производство и покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионна, спедиционна, маркетингова, консултантска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица, вътрешно и външнотърговска дейност, ремонт и продажба на автомобили, транспортни и спедиционни услуги и дейност, строителна и монтажна дейност, откриване на ресторанти, бързи закуски, павилиони, магазини за хранителни и битови стоки, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма