Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

УУДКО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200415824
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 10, 2008 14:35
Наименование
УУДКО
Транслитерация
WOODCO LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Княз Борис I, 98А Виж на картата
Предмет на дейност
Придобиване и управление на недвижими имоти, строителна дейност в страната и чужбина, строително-ремонтни услуги. дружеството извършва и други търговски сделки, незабранени от закона; покупка н... Придобиване и управление на недвижими имоти, строителна дейност в страната и чужбина, строително-ремонтни услуги. дружеството извършва и други търговски сделки, незабранени от закона; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост;счетоводни услуги; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, производство и продажба на електроенергия; лизинг. дружеството извършва дейностите, за които са въведени ограничения след получаване на необходимото разрешение \лицензия\, регистрация и други необходими административни процедури за целта. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АННА ЙОНКОВА ПОПОВА (свързан с 9 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: НИКОЛАОС ПАНАГИОТИС АТАНАСИАДИС 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ТРАЯН ДИМИТРОВ ДИМИТРОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 12 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АННА ЙОНКОВА ПОПОВА (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма УУДКО ЕООД на латиница "WOODCO LTD." с ЕИК/ПИК 200415824 е основана на 10 Октомври 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЖАБ СЪН", но на 13 Юли 2012 година то бива сменено на сегашното "УУДКО". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-10-10
Регистрация на фирмата

2009-12-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Елхово, ул. Търговска, 4, вх. Б, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Долни Дъбник, ул.МАКСИМ ГОРКИ, 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Придобиване и управление на недвижими имоти, строителна дейност в страната и чужбина, строително-ремонтни услуги. дружеството извършва и други търговски сделки, незабранени от закона; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически,рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, производство и продажба на електроенергия; лизинг. дружеството извършва дейностите, за които са въведени ограничения след получаване на необходимото разрешение \лицензия\, регистрация и други необходими административни процедури за целта.
+ Придобиване и управление на недвижими имоти, строителна дейност в страната и чужбина, строително-ремонтни услуги. дружеството извършва и други търговски сделки, незабранени от закона; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост;счетоводни услуги; хотелиерски, туристически,рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, производство и продажба на електроенергия; лизинг. дружеството извършва дейностите, за които са въведени ограничения след получаване на необходимото разрешение \лицензия\, регистрация и други необходими административни процедури за целта.

2011-01-11
Промяна наименование
Името се сменя от ЖАБ СЪН на СМАРТ СКУУЛ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Долни Дъбник, ул.МАКСИМ ГОРКИ, 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул.Д-Р МАРИН РУСЕВ, 10
Промяна едноличен собственик на капитала

2012-07-13
Промяна наименование
Името се сменя от СМАРТ СКУУЛ на УУДКО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул.Д-Р МАРИН РУСЕВ, 10
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, ул. Княз Борис I, 98А
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2013-01-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, ул. Княз Борис I, 98А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Княз Борис I, 98А
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

2013-09-11
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма