Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФАХОС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200418119
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 13, 2008 14:16
Наименование
ФАХОС
Транслитерация
FAHOS
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ветово, ул. БАБА ТОНКА, 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Търговска дейноет на едро и дребно с хранителни и промишлени стоки. Производство, изкупуване, преработка и търговия на селскостопанска - растителна и животинска продукция. Производство и търговия ... Търговска дейноет на едро и дребно с хранителни и промишлени стоки. Производство, изкупуване, преработка и търговия на селскостопанска - растителна и животинска продукция. Производство и търговия със селскостопански сечива, ковашки услуги, изработване на сувенири. Транспортна, туристическа и хотелиерска дейност. Внос, износ, посредничество и всички други дейности, разрешени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОДОР ДИМИТРОВ ТОДОРОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЛЮБОМИР ТОДОРОВ ДИМИТРОВ 2,000.00 лв - 40.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ТОДОР ДИМИТРОВ ТОДОРОВ 3,000.00 лв - 60.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЛЮБОМИР ТОДОРОВ ДИМИТРОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФАХОС ООД на латиница "FAHOS" с ЕИК/ПИК 200418119 е основана на 13 Октомври 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ветово, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-10-13
Регистрация на фирмата

2010-06-09
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейноет с хранителни стоки, кафе, цигари, алкохолни и безалкохолни напитки, мед и пчелни продукти, сладолед, фъстъци, билки; производство, изкупуване, преработка и търговия на селскостопанска и животинска продукция; производство и търговия с промишлени и непромишлени стоки и изделия, стоки за бита и народно потребление, облекла, трикотаж, конфекция, платове, кожи и кожени изделия; производство и търговия със селскостопански сечива, ковашки услуги на фирми и граждани, изработване на сувенири, ножове и други изделия и търговия с тях; превоз на хора, строителна дейност; внос, износ.
+ Търговска дейноет на едро и дребно с хранителни и промишлени стоки. Производство, изкупуване, преработка и търговия на селскостопанска - растителна и животинска продукция. Производство и търговия със селскостопански сечива, ковашки услуги, изработване на сувенири. Транспортна, туристическа и хотелиерска дейност. Внос, износ, посредничество и всички други дейности, разрешени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма