Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНДРИАДА ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на September 18, 2017 11:27
ЕИК/ПИК
200425409
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 16, 2008 13:04
Наименование
ИНДРИАДА
Транслитерация
INDRIADA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Балчик, бл. 31, вх. А, ет. 2 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всички стоки; продажба на стоки от собствено прои... Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всички стоки; продажба на стоки от собствено производство; бартерна търговия; търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; агентство и посредничество на местни и чуждестранни лица, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНТОН МИЛЧЕВ МИНКОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНТОН МИЛЧЕВ МИНКОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНДРИАДА ЕООД на латиница "INDRIADA" с ЕИК/ПИК 200425409 е основана на 16 Октомври 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Балчик, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-10-16
Регистрация на фирмата

2010-01-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул. ЛОНГОЗ, 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Балчик, бл. 31, вх. А, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- СТРОИТЕЛНО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО, ПРОУЧВАНЕ, ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОИТЕЛНА, ИНВЕСТИТОРСКА, МОНТАЖНА И РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; КОМИСИОННИ СДЕЛКИ; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всички стоки; продажба на стоки от собствено производство; бартерна търговия; търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; агентство и посредничество на местни и чуждестранни лица, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.

2017-09-18
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма