Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМАЛКЕР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200425989
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 16, 2008 14:44
Наименование
АМАЛКЕР
Транслитерация
AMALKER
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Разлог, ул. Занаятчийска, 37 Виж на картата
Код на икономическа дейност
56.30 - Дейност на питейни заведения
Предмет на дейност
Рекламна дейност.Маркетинг.Информационни, програмни и други услуги.Инвестиционна дейност.Консултантски услуги.Сделки с интелектуална собственост, вкл. с технологично оборудване и ноу-хау.Покупка, ... Рекламна дейност.Маркетинг.Информационни, програмни и други услуги.Инвестиционна дейност.Консултантски услуги.Сделки с интелектуална собственост, вкл. с технологично оборудване и ноу-хау.Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти и офиси с цел продажба.Разкриване, експлоатация и отдаване под наем на офиси и магазини.Туристически услуги, хотелиерство и ресторантьорство.Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид.Производство на стоки с цел продажба.Търговско представителство и посредничество.Всяка друга търговска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Елица Руменова Георгиева (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АНИ ЛЮБЕНОВА ИЛИЕВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЮРИЙ МЕЛНИКОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕЛИЦА РУМЕНОВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМАЛКЕР ЕООД на латиница "AMALKER" с ЕИК/ПИК 200425989 е основана на 16 Октомври 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Разлог, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-10-16
Регистрация на фирмата

2013-11-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, бл. 209, вх. Б, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Разлог, Първа, 1, ет. 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2013-11-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Разлог, Първа, 1, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Разлог, ул. Занаятчийска, 37
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Рекламна дейност.Маркетинг.Информационни, програмни и други услуги.Инвестиционна дейност.Консултантски услуги.Сделки с интелектуална собственост, вкл. с технологично оборудване и ноу-хау.Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти и офиси с цел продажба.Разкриване, експлоатация и отдаване под наем на офиси и магазини.Туристически услуги, хотелиерство и ресторантьорство.Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид.Производство на стоки с цел продажба.Търговско представителство и посредничество.Всяка друга търговска дейност, незабранена от закона.
+ Рекламна дейност.Маркетинг.Информационни, програмни и други услуги.Инвестиционна дейност.Консултантски услуги.Сделки с интелектуална собственост, вкл. с технологично оборудване и ноу-хау.Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти и офиси с цел продажба.Разкриване, експлоатация и отдаване под наем на офиси и магазини.Туристически услуги, хотелиерство и ресторантьорство.Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид.Производство на стоки с цел продажба.Търговско представителство и посредничество.Всяка друга търговска дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма