Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МУР ПРОПЪРТИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200436213
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 22, 2008 13:52
Наименование
МУР ПРОПЪРТИ
Транслитерация
"MOORE PROPERTY" Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Обидим Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; търговия на едро и дребно; внос и износ; продажба на стоки от собствено производство; търговско п... Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; търговия на едро и дребно; внос и износ; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, както и всякакви други дейности, които не са забранени от действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИШЕЛ МАРИ МУР (свързан с 1 фирма)
Управител: ПИТЪР ДЕНИС МУР (свързан с 2 фирми)
Съдружник: МИШЕЛ МАРИ МУР 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ПИТЪР ДЕНИС МУР 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Русана Димитрова Хаджийска (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МУР ПРОПЪРТИ ООД на латиница ""MOORE PROPERTY" Ltd." с ЕИК/ПИК 200436213 е основана на 22 Октомври 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АДИ - 1991", но на 21 Февруари 2023 година то бива сменено на сегашното "МУР ПРОПЪРТИ". Седалището на компанията се намира в с. Обидим, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-10-22
Регистрация на фирмата

2018-01-31
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-02-21
Промяна наименование
Името се сменя от АДИ - 1991 на МУР ПРОПЪРТИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Добринище, АЛ. СТАМБОЛИЙСКИ, 16
+ БЪЛГАРИЯ, с. Обидим
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Почистване и поддръжка на обекти; строително довършителна дейност; дърводелски услуги;авторемонтни услуги, автокозметични услуги; фризьорски и други козметични услуги; транспортни услуги в страната и чужбина; строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; ресторантрство и хотелиерство; туристически и рекламни услуги; спедиторска дейност; информационни, програмни и импресарски услуги; покупка на стоки и вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество , перални услуги; покупко – продажба и добив на инертни материали; търговия, обработка и преработка на варови и циментови изделия; изкопна и транспортна дейност.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; търговия на едро и дребно; внос и износ; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, както и всякакви други дейности, които не са забранени от действащото законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма