Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОМПЛЕКСИТИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200438036
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 23, 2008 11:29
Наименование
КОМПЛЕКСИТИ
Транслитерация
COMPLEXITY
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. МОСТОВА, 19, офис 2 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Производство и търговия с промишлени и непромишлени стоки в страната и чужбина; търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни лица; рекламна дейност; извършване на преводи от бъ... Производство и търговия с промишлени и непромишлени стоки в страната и чужбина; търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни лица; рекламна дейност; извършване на преводи от български на чужди езици и от чужди езици на български език (преводаческа дейност); консултантска и счетоводна дейност; организиране на счетоводно отчитане и съставяне и заверка на финансови, счетоводни, годишни, междинни и др. отчети съгласно Закона за счетоводството; изработка и внедряване на софтуерни продукти; всякаква друга търговска дейност и услуги, незабранени със закон, включителни и тези, попадащи под специален законоустановен режим, изискващ предварително разрешение (след получаването му). прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Елка Георгиева Киричкова (свързан с 3 фирми)
Съдружник: Елка Георгиева Киричкова 500.00 лв - 10.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ГЕОРГИ МАНОЛОВ КИРИЧКОВ 4,500.00 лв - 90.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ МАНОЛОВ КИРИЧКОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОМПЛЕКСИТИ ООД на латиница "COMPLEXITY" с ЕИК/ПИК 200438036 е основана на 23 Октомври 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-10-23
Регистрация на фирмата

2008-11-12
Промяна предмет на дейност
- Производство и тьрговия с промишлени и непромишлени стоки в страната и чужбина; производство и търговии със селскостопански продукти и хранителни стоки; оказионна и лизингова дейност; тьрговско посредничество и представителство на местни н чуждестранни лица; бартерни сделки; спедиторска, рекламна и складова дейност; всякаква друга тьрговска дейност н услуги, незабранени със закон, включително н тези, попадащи под специален законоустановен режим, изискващ предварително разрешение (след получаването му).
+ Производство и търговия с промишлени и непромишлени стоки в страната и чужбина; производство и тьрговии сьс селскостопански продукти и хранителни стоки; оказионна и лизингова дейност; тьрговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни лица; бартерни сделки; спедиторска, рекламна и складова дейност; извършване на преводи от български на чужди езици и от чужди езици на български език (преводаческа дейност); всякаква друга тьрговска дейност и услуги, незабранени сьс закон, включителни и тези, попадащи под специален законоустановен режим, изискващ предварително разрешение (след получаването му).

2017-08-30
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия с промишлени и непромишлени стоки в страната и чужбина; производство и тьрговии сьс селскостопански продукти и хранителни стоки; оказионна и лизингова дейност; тьрговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни лица; бартерни сделки; спедиторска, рекламна и складова дейност; извършване на преводи от български на чужди езици и от чужди езици на български език (преводаческа дейност); всякаква друга тьрговска дейност и услуги, незабранени сьс закон, включителни и тези, попадащи под специален законоустановен режим, изискващ предварително разрешение (след получаването му).
+ Производство и търговия с промишлени и непромишлени стоки в страната и чужбина; търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни лица; рекламна дейност; извършване на преводи от български на чужди езици и от чужди езици на български език (преводаческа дейност); консултантска и счетоводна дейност; организиране на счетоводно отчитане и съставяне и заверка на финансови, счетоводни, годишни, междинни и др. отчети съгласно Закона за счетоводството; изработка и внедряване на софтуерни продукти; всякаква друга търговска дейност и услуги, незабранени със закон, включителни и тези, попадащи под специален законоустановен режим, изискващ предварително разрешение (след получаването му).

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма