Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕНИМЕКС ЕКО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200438584
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200438584 от 2008-12-10 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 23, 2008 14:03
Наименование
ЕНИМЕКС ЕКО
Транслитерация
ENIMEX ECO
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, Проф. Георги Златарски, 5, ет. 4 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строителство на сгради и съоръжения; ремонтни и довършителни работи; производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници чрез фотоволтаични централи, проучване, проектиране, ... Строителство на сгради и съоръжения; ремонтни и довършителни работи; производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници чрез фотоволтаични централи, проучване, проектиране, изграждане и експлоатация на обекти в областта на производството на електроенергия, инженерингова дейност, консултантска дейност, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, търговско представителство, както и извършването на всякаква друга дейност, която не е забранена от закона. Дейностите, подлежащи на специален разрешителен режим /лицензиране/ ще се извършват след получаване на съответното разрешение /лиценз/. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАЙЛО АТАНАСОВ ПЕТРОВ (свързан с 5 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Владимир Викторов Алексиев (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Йордан Кръстомиров Кръстев (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Мартин Илиев Мърваков (свързан с 7 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Чавдар Кирилов Цеков (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВАЙЛО АТАНАСОВ ПЕТРОВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕНИМЕКС ЕКО ЕООД на латиница "ENIMEX ECO" с ЕИК/ПИК 200438584 е основана на 23 Октомври 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-10-23
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Парчевич, 40
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул.ПАРЧЕВИЧ, 42

2008-11-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул.ПАРЧЕВИЧ, 42
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул.ПАРЧЕВИЧ, 49

2008-12-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200438584 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2009-09-07
Промяна едноличен собственик на капитала

2010-03-16

2012-09-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул.ПАРЧЕВИЧ, 49
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. ЦВЕТНА ГРАДИНА, 1, вх. Б
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия с електрическа енергия (след получаване на лиценз) и всякакъв вид енергоносители, както и търговия на едро и дребно със стоки и вещи, в т.ч. отдаването им под наем; производство и преработка на стоки и др; инвестиционно проектиране, строителство и експлоатация на обекти в сферата на енергетиката; предоставяне на консултантски, финансови и брокерски услуги; търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.
+ ТЪРГОВИЯ С ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ ( СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ) И ВСЯКАКЪВ ВИД ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ, КАКТО ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО СЪС СТОКИ И ВЕЩИ, В Т.Ч. ОТДАВАНЕТО ИМ ПОД НАЕМ; ИНВЕСТИЦИОННО ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ВСЯКАКВИ ОБЕКТИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПРЕДОСТАВЯНЕ НА КОНСУЛТАНТСКИ, ФИНАНСОВИ И БРОКЕРСКИ УСЛУГИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

2020-10-06

2023-02-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. ЦВЕТНА ГРАДИНА, 1, вх. Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, бул. "Европа", 130
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ С ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ ( СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ) И ВСЯКАКЪВ ВИД ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ, КАКТО ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО СЪС СТОКИ И ВЕЩИ, В Т.Ч. ОТДАВАНЕТО ИМ ПОД НАЕМ; ИНВЕСТИЦИОННО ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ВСЯКАКВИ ОБЕКТИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПРЕДОСТАВЯНЕ НА КОНСУЛТАНТСКИ, ФИНАНСОВИ И БРОКЕРСКИ УСЛУГИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници чрез фотоволтаични централи, проучване, проектиране, изграждане и експлоатация на обекти в областта на производството на електроенергия, инженерингова дейност, консултантска дейност, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, търговско представителство, както и извършването на всякаква друга дейност, която не е забранена от закона. Дейностите, подлежащи на специален разрешителен режим /лицензиране/ ще се извършват след получаване на съответното разрешение /лиценз/.

2023-09-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, бул. "Европа", 130
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, Проф. Георги Златарски, 5, ет. 4
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници чрез фотоволтаични централи, проучване, проектиране, изграждане и експлоатация на обекти в областта на производството на електроенергия, инженерингова дейност, консултантска дейност, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, търговско представителство, както и извършването на всякаква друга дейност, която не е забранена от закона. Дейностите, подлежащи на специален разрешителен режим /лицензиране/ ще се извършват след получаване на съответното разрешение /лиценз/.
+ Строителство на сгради и съоръжения; ремонтни и довършителни работи; производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници чрез фотоволтаични централи, проучване, проектиране, изграждане и експлоатация на обекти в областта на производството на електроенергия, инженерингова дейност, консултантска дейност, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, търговско представителство, както и извършването на всякаква друга дейност, която не е забранена от закона. Дейностите, подлежащи на специален разрешителен режим /лицензиране/ ще се извършват след получаване на съответното разрешение /лиценз/.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма