Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАТИКС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200447099
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 28, 2008 16:25
Наименование
МАТИКС
Транслитерация
MATIX LTD
Оборот
3,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, "Йордан Стателов", 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Строителна дейност, търговска дейност, дейност на търговско представителство и посредничество, представителство /без процесуално/ на юридически и физически лица, финансови, счетоводни, мар... Строителна дейност, търговска дейност, дейност на търговско представителство и посредничество, представителство /без процесуално/ на юридически и физически лица, финансови, счетоводни, маркетингови и други консултантски услуги, изграждане на електроцентрали, производство на ел. енергия от възобновяеми енергийни източници, както и всички останали незабранени от закона дейности, организирани като предприятие, което по предмет и обем изисква неговите дела да се водят по търговски начин, а тези, за които се изисква разрешителен режим или лиценз - след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ ХРИСТОВ РАДЕВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ ХРИСТОВ РАДЕВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 3,000 200% - -
2020 1,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАТИКС ЕООД на латиница "MATIX LTD" с ЕИК/ПИК 200447099 е основана на 28 Октомври 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СИРОККО - 08", но на 2 Декември 2008 година то бива сменено на сегашното "МАТИКС". Седалището на компанията се намира в гр. Казанлък, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 3,000 лв.

Хронология

2008-10-28
Регистрация на фирмата

2008-12-02
Промяна наименование
Името се сменя от СИРОККО - 08 на МАТИКС

2011-07-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Крън, УЛ.ЕЛТИМИР, 21
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, "Йордан Стателов", 1
Промяна предмет на дейност
- СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ, ПРЕРАБОТКА НА ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ И ИЗДЕЛИЯ, КОМИСИОННА ТЪРГОВИЯ, ВНОС И ИЗНОС, РАЗКРИВАНЕ НА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ, ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО /БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/ НА ЮРИДИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА; КОНСУЛТАНТСКА /БЕЗ ЮРИДИЧЕСКА/ ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБАРНЕНА ОТ ЗАКОН, А КОГАТО ИМА РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ - СЛЕД СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ.
+ Строителна дейност, търговска дейност, дейност на търговско представителство и посредничество, представителство /без процесуално/ на юридически и физически лица, финансови, счетоводни, маркетингови и други консултантски услуги, изграждане на електроцентрали, производство на ел. енергия от възобновяеми енергийни източници, както и всички останали незабранени от закона дейности, организирани като предприятие, което по предмет и обем изисква неговите дела да се водят по търговски начин, а тези, за които се изисква разрешителен режим или лиценз - след получаване на съответното разрешение или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма