Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕМТ Прожектс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200458245
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 4, 2008 15:26
Наименование
ЕМТ Прожектс
Транслитерация
PROFIT M LTD
Оборот
2,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, Никола Вапцаров, 134, ет. 1 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
7412 - СЧЕТОВОДНИ И ОДИТОРСКИ ДЕЙНОСТИ; ДАНЪЧНИ КОНСУЛТАЦИИ
Предмет на дейност
Изготвяне на концепции, предпроектни проучвания (и проучвания за банково кредитиране), изготвяне на проектно финансиране. Организация на проекти, управление на проекти (срокове, процеси, раз... Изготвяне на концепции, предпроектни проучвания (и проучвания за банково кредитиране), изготвяне на проектно финансиране. Организация на проекти, управление на проекти (срокове, процеси, разходи), контрол на напредъка (относно количество и качество), управление на договори и искове, управление на решенията и промените, управление на документацията, управление комуникацията и информацията относно проекти. Търговия, внедряване на информационни системи, посредничество и предприемачество, комисионерство и всякакъв вид други дейности, които не са забранени със закон, организиране на счетоводното отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕЛЕНА МИХАЙЛОВА ТАКВОРЯН (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕЛЕНА МИХАЙЛОВА ТАКВОРЯН (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 2,000 100% - -
2020 1,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕМТ Прожектс ЕООД на латиница "PROFIT M LTD" с ЕИК/ПИК 200458245 е основана на 4 Ноември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПРОФИТ М", но на 31 Август 2015 година то бива сменено на сегашното "ЕМТ Прожектс". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 2,000 лв.

Хронология

2008-11-04
Регистрация на фирмата

2015-08-31
Промяна наименование
Името се сменя от ПРОФИТ М на ЕМТ Прожектс
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, АРХИМАНДРИТ ЕВЛОГИ, 20, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, Никола Вапцаров, 134, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ; ВНЕДРЯВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИ СИСТЕМИ; ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО; КОМИСИОНЕРСТВО И ВСЯКАКЪВ ВИД ДРУГИ ДЕЙНОСТИ,КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН ; ОРГАНИЗИРНЕ НА СЧЕТОВОДНОТО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ГОДИШНИ,МЕЖДИННИ И ДРУГИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ ПО РЕДА НА ЗАКОНА ЗА СЧЕТОВОДСТВОТО.
+ Изготвяне на концепции, предпроектни проучвания (и проучвания за банково кредитиране), изготвяне на проектно финансиране. Организация на проекти, управление на проекти (срокове, процеси, разходи), контрол на напредъка (относно количество и качество), управление на договори и искове, управление на решенията и промените, управление на документацията, управление комуникацията и информацията относно проекти. Търговия, внедряване на информационни системи, посредничество и предприемачество, комисионерство и всякакъв вид други дейности, които не са забранени със закон, организиране на счетоводното отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма