Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БиЕсЕс Транспорт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200464807
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200464807 от 2008-12-10 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
November 7, 2008 16:21
Наименование
БиЕсЕс Транспорт
Транслитерация
"BiEsEs Transport" Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. АНТОН ИВАНОВ, 11 Виж на картата
Предмет на дейност
ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПР... ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ВЪНШНОТЪРГОВСКА И ВЪТРЕШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ, ПРЕВОЗНИ, СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ИМПРЕСАРСКИ УСЛУГИ, КАКТО И ДРУГИ УСЛУГИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, КОИТО ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ ПО ТЪРГОВСКИ НАЧИН. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЛАМЕН ГАНЧЕВ ДАСКАЛОВ (свързан с 7 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СТЕФАН СЛАВОВ КОЛЕВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ПЛАМЕН ГАНЧЕВ ДАСКАЛОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЛАМЕН ГАНЧЕВ ДАСКАЛОВ (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БиЕсЕс Транспорт ЕООД на латиница ""BiEsEs Transport" Ltd." с ЕИК/ПИК 200464807 е основана на 7 Ноември 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТОП ФЕРМ", но на 23 Декември 2019 година то бива сменено на сегашното "БиЕсЕс Транспорт". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-11-07
Регистрация на фирмата

2008-12-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200464807 на основание друго от ЗДДС

2014-01-13
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2014-02-25
Промяна наименование
Името се сменя от ТОП ФЕРМ на ХЕПИ ФАРМ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, бул. ПАНАЙОТ ХИТОВ, 14
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. АНТОН ИВАНОВ, 11
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-12-23
Промяна наименование
Името се сменя от ХЕПИ ФАРМ на БиЕсЕс Транспорт
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ЖИВОТНОВЪДСТВО, ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА, ИЗКУПУВАНЕ, СЪХРАНЕНИЕ, ЗАГОТОВКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ ОТ РАСТИТЕЛЕН И ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ВЪНШНОТЪРГОВСКА И ВЪТРЕШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ, ПРЕВОЗНИ, СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ИМПРЕСАРСКИ УСЛУГИ, КАКТО И ДРУГИ УСЛУГИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, КОИТО ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ ПО ТЪРГОВСКИ НАЧИН.
+ ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ВЪНШНОТЪРГОВСКА И ВЪТРЕШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ, ПРЕВОЗНИ, СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ИМПРЕСАРСКИ УСЛУГИ, КАКТО И ДРУГИ УСЛУГИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, КОИТО ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ ПО ТЪРГОВСКИ НАЧИН.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма