Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АУРОРА-ЗК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200466338
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200466338 от 2009-12-22 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 10, 2008 14:54
Наименование
АУРОРА-ЗК
Транслитерация
AURORA-ZK
Оборот
264,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
6 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бл. 54, вх. В, ет. 4 Виж на картата
Има 28 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Преработка на хранителни продукти. Доставка и монтаж на производствена технология в хранително вкусовата индустрия. Проектиране, строителство, монтаж и експлоатация на електроцентрали и съоръжения... Преработка на хранителни продукти. Доставка и монтаж на производствена технология в хранително вкусовата индустрия. Проектиране, строителство, монтаж и експлоатация на електроцентрали и съоръжения от възобновяеми източници, в това число вятърна и слънчева енергия, производство на ел. енергия, производство на стоки и други вещи с цел продажба, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионна, спедиционна, складова, външнотърговска дейност, превоз на товари, търговско представителство и посредничество, бартерни сделки, транспортна, хотелиерска, ресторантьорска, екскурзионна, туристическа, рекламна, програмна, информационна, импресарска, строителна, монтажна, ремонтна, инженерингова, мениджърска дейност, сделки с интелектуална собственост, сделки с недвижими имоти, други дейности и услуги, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Симеон Василев Гьошев (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Симеон Василев Гьошев (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 264,000 -56% - -
2020 600,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 6

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АУРОРА-ЗК ЕООД на латиница "AURORA-ZK" с ЕИК/ПИК 200466338 е основана на 10 Ноември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 264,000 лв.

Хронология

2008-11-10
Регистрация на фирмата

2009-10-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Дряново, ул."ШИПКА", офис № 5, 144
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Дряново, УЛ.РАЙНА КНЯГИНЯ, 25

2009-12-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200466338 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2013-03-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Дряново, УЛ.РАЙНА КНЯГИНЯ, 25
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Дряново, УЛ.РАЙНА КНЯГИНЯ, 25
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛ ЕНЕРГИЯ, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРЕГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕВОЗ НА ТОВАРИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ТРАНСПОРТНА, ХОТЕЛИЕРСКА, РЕСТОРАНТЬОРСКА, ЕКСКУРЗИОННА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ПРОГРАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ИМПРЕСАРСКА, СТРОИТЕЛНА, МОНТАЖНА, РЕМОНТНА, ИНЖЕНЕРИНГОВА, МЕНИДЖЪРСКА ДЕЙНОСТ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Проектиране, строителство, монтаж и експлоатация на електроцентрали и съоръжения от възобновяеми източници, в това число вятърна и слънчева енергия, производство на ел. енергия, производство на стоки и други вещи с цел продажба, покупка на стоки и дреги вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионна, спедиционна, складова, външнотърговска дейност, превоз на товари, търговско представителство и посредничество, бартерни сделки, транспортна, хотелиерска, ресторантьорска, екскурзионна, туристическа, рекламна, програмна, информационна, импресарска, строителна, монтажна, ремонтна, инженерингова, мениджърска дейност, сделки с интелектуална собственост, сделки с недвижими имоти, други дейности и услуги, незабранени със закон.

2013-03-07
Промяна едноличен собственик на капитала

2013-03-13
Промяна едноличен собственик на капитала

2015-12-12
Промяна предмет на дейност
- Проектиране, строителство, монтаж и експлоатация на електроцентрали и съоръжения от възобновяеми източници, в това число вятърна и слънчева енергия, производство на ел. енергия, производство на стоки и други вещи с цел продажба, покупка на стоки и дреги вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионна, спедиционна, складова, външнотърговска дейност, превоз на товари, търговско представителство и посредничество, бартерни сделки, транспортна, хотелиерска, ресторантьорска, екскурзионна, туристическа, рекламна, програмна, информационна, импресарска, строителна, монтажна, ремонтна, инженерингова, мениджърска дейност, сделки с интелектуална собственост, сделки с недвижими имоти, други дейности и услуги, незабранени със закон.
+ Преработка на хранителни продукти. Доставка и монтаж на производствена технология в хранително вкусовата индустрия. Проектиране, строителство, монтаж и експлоатация на електроцентрали и съоръжения от възобновяеми източници, в това число вятърна и слънчева енергия, производство на ел. енергия, производство на стоки и други вещи с цел продажба, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионна, спедиционна, складова, външнотърговска дейност, превоз на товари, търговско представителство и посредничество, бартерни сделки, транспортна, хотелиерска, ресторантьорска, екскурзионна, туристическа, рекламна, програмна, информационна, импресарска, строителна, монтажна, ремонтна, инженерингова, мениджърска дейност, сделки с интелектуална собственост, сделки с недвижими имоти, други дейности и услуги, незабранени със закон.

2016-11-15
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-11-08
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-08-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Дряново, УЛ.РАЙНА КНЯГИНЯ, 25
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бл. 54, вх. В, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма