Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛИБЕРАТО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200488352
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200488352 от 2023-03-21 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
November 25, 2008 10:18
Наименование
ЛИБЕРАТО
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Георги Раковски, 91, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Домашни грижи за възрастни хора, домакински услуги, комплексно обслужване на апартаменти и сгради, отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество, посреднически и комисионни услуги, стро... Домашни грижи за възрастни хора, домакински услуги, комплексно обслужване на апартаменти и сгради, отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество, посреднически и комисионни услуги, строителна и ремонтна дейност, транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина, производство, преработка и търговска реализация на промишлени и селскостопански стоки на вътрешния и външния пазар, хотелиерство и ресторантьорство, търговско представителство/ без процесуално/ на местни и чуждестранни търговци, юридически и физически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност и услуга, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДАНИЕЛА АНГЕЛОВА КАРАДЖОВА (свързан с 9 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДАНИЕЛА АНГЕЛОВА КАРАДЖОВА (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛИБЕРАТО ЕООД с ЕИК/ПИК 200488352 е основана на 25 Ноември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СТАРГЕЙТ ИНВЕСТ", но на 7 Март 2023 година то бива сменено на сегашното "ЛИБЕРАТО". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2008-11-25
Регистрация на фирмата

2023-03-07
Промяна наименование
Името се сменя от СТАРГЕЙТ ИНВЕСТ на ЛИБЕРАТО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, АКАДЕМИК ЙОРДАН ТРИФОНОВ, 43
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Георги Раковски, 91, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- БРОКЕРСКА КЪЩА ЗА ДВИЖИМО И НЕДВИЖИМО ИМУЩЕСТВО, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ, ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВСКА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ПРОМИШЛЕНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ СТОКИ НА ВЪТРЕШНИЯ И ВЪНШНИЯ ПАЗАР, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО/ БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/ НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАНАН ТЪРГОВЦИ, ЮРИДИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПОСРЕДНИЧЕСКИ И КОМИСИОННИ УСЛУГИ, СТРОИТЕЛНА И РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.
+ Домашни грижи за възрастни хора, домакински услуги, комплексно обслужване на апартаменти и сгради, отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество, посреднически и комисионни услуги, строителна и ремонтна дейност, транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина, производство, преработка и търговска реализация на промишлени и селскостопански стоки на вътрешния и външния пазар, хотелиерство и ресторантьорство, търговско представителство/ без процесуално/ на местни и чуждестранни търговци, юридически и физически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност и услуга, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе

2023-03-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200488352 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма