Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Сетбол.бг ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200498439
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200498439 от 2008-12-11 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 1, 2008 14:38
Наименование
Сетбол.бг
Транслитерация
Setbol.bg
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ЯНЕ САНДАНСКИ, бл. 5, вх. В, ет. 2 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
4521 - ОБЩО СТРОИТЕЛСТВО НА СГРАДИ
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, превозни, спедиционни и складови сделки;... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, превозни, спедиционни и складови сделки; туристически, рекламни, информационни услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговия с изделия на леката, преработвателната и хранително вкусовата промишленост; търговия с масла, гуми и резервни части за превозни средства нови и употребявани; вътрешна и външнотърговска дейности чрез внос и износ, бартерни, комисиони, реекспортни и лизингови сделки и операции; внос, износ, продажба и отдаване под наем на леки и товарни автомобили нови и втора употреба от страни от Европейския съюз и извън Европейския съюз.търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; други дейности и услуги, с изключение на забранените от закона. Когато има разрешителен режим – след съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕРГАНА СТОИМИРОВА ТЕРЗИЙСКА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЕРГАНА СТОИМИРОВА ТЕРЗИЙСКА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Сетбол.бг ЕООД на латиница "Setbol.bg" с ЕИК/ПИК 200498439 е основана на 1 Декември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТЕРИ -СТРОЙ", но на 16 Март 2012 година то бива сменено на сегашното "Сетбол.бг". Седалището на компанията се намира в гр. Благоевград, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-12-01
Регистрация на фирмата

2008-12-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200498439 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2012-03-16
Промяна наименование
Името се сменя от ТЕРИ -СТРОЙ на Сетбол.бг
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ул."ЯНЕ САНДАНСКИ", бл. 5, вх. В, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ЯНЕ САНДАНСКИ, бл. 5, вх. В, ет. 2

2016-08-26
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- строително-монтажни дейности; покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупко-продажба на стоки в първоначален, преработен и обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; счетоводно-финансово обслужване; икономически консултации; ресторантьорство и хотелиерство; търговия на дребно с промишлени и хранителни стоки; комисионна и оказионна търговия; търговско посредничество, представителство и агентство на български и чужди лица; куриерски услуги; туризъм; производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция, цветя и гъби; животновъдство, търговия със селскостопански животни и продукти от тях в натурално и преработено състояние; транспортни услуги на граждани и фирми; рекламна и маркетингова дейност.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, превозни, спедиционни и складови сделки; туристически, рекламни, информационни услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговия с изделия на леката, преработвателната и хранително вкусовата промишленост; търговия с масла, гуми и резервни части за превозни средства нови и употребявани; вътрешна и външнотърговска дейности чрез внос и износ, бартерни, комисиони, реекспортни и лизингови сделки и операции; внос, износ, продажба и отдаване под наем на леки и товарни автомобили нови и втора употреба от страни от Европейския съюз и извън Европейския съюз.търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; други дейности и услуги, с изключение на забранените от закона. Когато има разрешителен режим – след съответното разрешение.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма