Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕГА 1 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200500445
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 2, 2008 14:35
Наименование
ДЕГА 1
Транслитерация
DEGA 1
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Несебър, комплекс Естебан, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
429 - Строителство на съоръжения.
Предмет на дейност
доставка на асансьори за сгради и съоръжения, монтаж и поддръжка на същите, строителство на жилищни сгради, ремонтви дейности в строителството, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, ... доставка на асансьори за сгради и съоръжения, монтаж и поддръжка на същите, строителство на жилищни сгради, ремонтви дейности в строителството, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, обмяна на валута, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, складови сделки, комисионни, спедиционни и превозни сделки, отдаване под наем на съоръжения с развлекателна цел, търговско представителство и посредничество, ресторантьорство, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и др. сделки с интелектуална или индустриална собственост и всички незабранени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЕСПИНА СТОЯНОВА ДИМОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДЕСПИНА СТОЯНОВА ДИМОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕГА 1 ЕООД на латиница "DEGA 1" с ЕИК/ПИК 200500445 е основана на 2 Декември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Несебър, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2008-12-02
Регистрация на фирмата

2014-05-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, вх. А, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Несебър, комплекс Естебан, вх. Б, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- Доставка на асансьори за сгради и съоръжения, монтаж и поддръжка на същите. Строителство на жилищни сгради. Ремонтни дейности в строителството. Всички незабранени от закона дейности.
+ доставка на асансьори за сгради и съоръжения, монтаж и поддръжка на същите, строителство на жилищни сгради, ремонтви дейности в строителството, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, обмяна на валута, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, складови сделки, комисионни, спедиционни и превозни сделки, отдаване под наем на съоръжения с развлекателна цел, търговско представителство и посредничество, ресторантьорство, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и др. сделки с интелектуална или индустриална собственост и всички незабранени от закона дейности.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма