Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОПИ ПРИНТ ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200507607
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 8, 2008 13:21
Наименование
КОПИ ПРИНТ ГРУП
Транслитерация
COPY PRINT GROUP
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. ПРОФ. ГЕОРГИ ЗЛАТАРСКИ, 13, бл. 1, ет. 2 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
копирни услуги, печат, набор, търговия с копирна техника и консумативи, покупка на стоки с цел продажба. Дейност на ресторант и заведения за бързо обслужване - кафе/бюфет и барче. Копирни цент... копирни услуги, печат, набор, търговия с копирна техника и консумативи, покупка на стоки с цел продажба. Дейност на ресторант и заведения за бързо обслужване - кафе/бюфет и барче. Копирни центрове. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, превозна дейност, вътрешно и външнотърговска дейност, търговия на едро и дребно, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност не забранена от закон, при условие че, ако се изисква разрешение или лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на такова разрешение или лиценз, съответно след извършване на такава регистрация. Търговия с канцеларски материали и издателска дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АСЕН ДИМИТРОВ АСЕНОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АСЕН ДИМИТРОВ АСЕНОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОПИ ПРИНТ ГРУП ЕООД на латиница "COPY PRINT GROUP" с ЕИК/ПИК 200507607 е основана на 8 Декември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-12-08
Регистрация на фирмата

2012-06-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. ПРОФ. ГЕОРГИ ЗЛАТАРСКИ, 13, бл. 1, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. ПРОФ. ГЕОРГИ ЗЛАТАРСКИ, 13, бл. 1, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- КОПИРНИ УСЛУГИ, ПЕЧАТ, НАБОР, ТЪРГОВИЯ С КОПИРНА ТЕХНИКА И КОНСУМАТИВИ, ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, ПРЕВОЗНА ДЕЙНОСТ, ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОН, ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ, АКО СЕ ИЗИСКВА РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗ ИЛИ РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА НЯКОЯ ДЕЙНОСТ, ТАЗИ ДЕЙНОСТ ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ТАКОВА РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗ, СЪОТВЕТНО СЛЕД ИЗВЪРШВАНЕТО НА ТАКАВА РЕГИСТРАЦИЯ.
+ копирни услуги, печат, набор, търговия с копирна техника и консумативи, покупка на стоки с цел продажба. Дейност на ресторант и заведения за бързо обслужване - кафе/бюфет и барче. Копирни центрове. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, превозна дейност, вътрешно и външнотърговска дейност, търговия на едро и дребно, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност не забранена от закон, при условие че, ако се изисква разрешение или лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на такова разрешение или лиценз, съответно след извършване на такава регистрация. Търговия с канцеларски материали и издателска дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма