Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОНСУЛТАНТСКА КОМПАНИЯ ЕВРО БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200509070
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 9, 2008 10:02
Наименование
КОНСУЛТАНТСКА КОМПАНИЯ ЕВРО БЪЛГАРИЯ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Елин Пелин, УЛ. "СИНАНЕЦ", 50 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
земеобработка, производство, преработка и продажба на земеделска и селскостопанска продукция, зърнени храни, семена, разсад и други, отдаване под аренда на земя, производство, заготовк... земеобработка, производство, преработка и продажба на земеделска и селскостопанска продукция, зърнени храни, семена, разсад и други, отдаване под аренда на земя, производство, заготовка и търговия на посевен и посадъчен материал, извършване на услуги в областта на селското стопанство, консултантска дейност, търговско представителство и посредничество; вътрешна и външна търговия; комисионни, спедиционни, превозни и рекламни дейности; складови сделки, както и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЛАМЕН ПЕТРОВ ПЕТКОВ (свързан с 12 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЛАМЕН ПЕТРОВ ПЕТКОВ (свързан с 12 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОНСУЛТАНТСКА КОМПАНИЯ ЕВРО БЪЛГАРИЯ ЕООД с ЕИК/ПИК 200509070 е основана на 9 Декември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Елин Пелин, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-12-09
Регистрация на фирмата

2012-09-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКС, офис №8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Елин Пелин, УЛ."СТОЯН МИХАЙЛОВСКИ", 1, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ; ОРГАНИЗИРАНЕ НА ХАЗАРТНИ ИГРИ С ИГРАЛНИ АВТОМАТИ /СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ РАЗРЕШЕНИЯ И ЛИЦЕНЗИ/; СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ, ПРЕВОЗНИ И РЕКЛАМНИ ДЕЙНОСТИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ; РЕСТОРАНТЬОРСТВО.
+ земеобработка, производство, преработка и продажба на земеделска и селскостопанска продукция, зърнени храни, семена, разсад и други, отдаване под аренда на земя, производство, заготовка и търговия на посевен и посадъчен материал, извършване на услуги в областта на селското стопанство, консултантска дейност, търговско представителство и посредничество; вътрешна и външна търговия; комисионни, спедиционни, превозни и рекламни дейности; складови сделки, както и всяка друга незабранена от закона дейност.

2016-01-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Елин Пелин, УЛ."СТОЯН МИХАЙЛОВСКИ", 1, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, с. Елин Пелин, УЛ. "СИНАНЕЦ", 50

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма