Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КРИСТАЛ - СТРОЙ 74 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200518920
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 16, 2008 09:35
Наименование
КРИСТАЛ - СТРОЙ 74
Транслитерация
KRISTAL - STROI 74
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. БЪЛГАРИЯ, 9, вх. Б, ет. 4 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
47.99 - Търговия на дребно извън търговски обекти, некласифицирана другаде
Предмет на дейност
Вътрешнотърговска дейност, представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, всякакъв вид транспортни услуги, строително – монтажни работи, топло и хидро ... Вътрешнотърговска дейност, представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, всякакъв вид транспортни услуги, строително – монтажни работи, топло и хидро изолации, водоснабдяване и канализация, замазки, къртене, монтаж на улуци и водостоци, зидане и боядисване на стени, балкони и др., търговия, франчайзинг и лизинг, както и всяка друга дейност, за която няма забрана, съгласно действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Антонио Цветанов Митов (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНТОНИО ЦВЕТАНОВ МИТОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (1,750 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КРИСТАЛ - СТРОЙ 74 ЕООД на латиница "KRISTAL - STROI 74" с ЕИК/ПИК 200518920 е основана на 16 Декември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,750 лева.

Хронология

2008-12-16
Регистрация на фирмата

2009-02-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, бл. 47 А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. БЪЛГАРИЯ, 9, вх. Б, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, СТРОИТЕЛНО- МОНТАЖНИ РАБОТИ- ТОПЛО И ХИДРО ИЗОЛАЦИИ, ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ, ЗАМАЗКИ,КЪРТЕНЕ, МОНТАЖ НА УЛУЦИ И ВОДОСТОЦИ, ЗИДАНЕ И БОЯДИСВАНЕ НА СТЕНИ, БАЛКОНИ И ДР. , ТЪРГОВИЯ, ФРАНЧАЙЗИНГ И ЛИЗИНГ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, ЗА КОЯТО НЯМА ЗАБРАНА, СЪГЛАСНО ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
+ Вътрешнотърговска дейност, представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, всякакъв вид транспортни услуги, строително – монтажни работи, топло и хидро изолации, водоснабдяване и канализация, замазки, къртене, монтаж на улуци и водостоци, зидане и боядисване на стени, балкони и др., търговия, франчайзинг и лизинг, както и всяка друга дейност, за която няма забрана, съгласно действащото законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма