Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХОУМДОМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200531871
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 29, 2008 13:41
Наименование
ХОУМДОМ
Транслитерация
HOMEDOM Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, "Патриарх Евтимий", 14, ет. 1 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
62.02 - Консултантска дейност по информационни технологии
Предмет на дейност
Посредничество при покупко - продажба и отдаване под наем на недвижими имоти; Покупка, строеж, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с цел отдаване под наем и продажба; предприемаческа и консул... Посредничество при покупко - продажба и отдаване под наем на недвижими имоти; Покупка, строеж, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с цел отдаване под наем и продажба; предприемаческа и консултантска дейност; представителство и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; рекламна, информационна, туристическа, транспортна, хотелиерска, строителна, комисионна, спедиторска и складова дейност; външнотърговска и вътрешнотърговска дейност; производство на стоки и услуги с битово и промишлено предназначение, сделки с интелектуална собственост; както и всяка друга стопанска дейност, която не е изрично забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Жанин Пенчева Силдарева (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Румен Бисеров Юруков 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Самуил Тодоров Златков 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Жанин Пенчева Силдарева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХОУМДОМ ЕООД на латиница "HOMEDOM Ltd." с ЕИК/ПИК 200531871 е основана на 29 Декември 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Ай Ти енд Лоу Консултинг", но на 17 Януари 2022 година то бива сменено на сегашното "ХОУМДОМ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-12-29
Регистрация на фирмата

2016-03-24
Промяна наименование
Името се сменя от Ай Ти енд Лоу Консултинг на БАУШМИДТ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Консултиране в областта на информационните технологии, гражданско, търговско право и други правни отрасли. Представителство, комисионерство, външнотърговска дейност: внос, износ, реекспорт,транспортна,спедиционна, както и всяка друга разрешена от закона дейност.
+ Строителство и ремонт на сгради и съоръжения, търговия на едро и дребно с храни и хранителни добавки както и други стоки и вещи с цел продажба в първоначален и преработен вид, производство и продажба на стоки от собствено производство, складова дейност, търговско посредничество, рекламна и информационна дейност, както и всички други дейности и услуги незабранени от закона.

2017-05-25
Промяна наименование
Името се сменя от БАУШМИДТ на ГФО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, " 6-ти Септември", 13, вх. Б, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, "Братя Миладинови", 16, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- Строителство и ремонт на сгради и съоръжения, търговия на едро и дребно с храни и хранителни добавки както и други стоки и вещи с цел продажба в първоначален и преработен вид, производство и продажба на стоки от собствено производство, складова дейност, търговско посредничество, рекламна и информационна дейност, както и всички други дейности и услуги незабранени от закона.
+ Счетоводни услуги, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, независим финансов одит, консултантски услуги, юридически услуги, търговско представителство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2022-01-17
Промяна наименование
Името се сменя от ГФО на ХОУМДОМ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, "Братя Миладинови", 16, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, "Патриарх Евтимий", 14, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Счетоводни услуги, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, независим финансов одит, консултантски услуги, юридически услуги, търговско представителство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Посредничество при покупко - продажба и отдаване под наем на недвижими имоти; Покупка, строеж, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с цел отдаване под наем и продажба; предприемаческа и консултантска дейност; представителство и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; рекламна, информационна, туристическа, транспортна, хотелиерска, строителна, комисионна, спедиторска и складова дейност; външнотърговска и вътрешнотърговска дейност; производство на стоки и услуги с битово и промишлено предназначение, сделки с интелектуална собственост; както и всяка друга стопанска дейност, която не е изрично забранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма