Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПРАЙМ СКРИЙН ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200561996
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200561996 от 2009-12-02 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 20, 2009 12:38
Наименование
ПРАЙМ СКРИЙН
Транслитерация
PRIME SCREEN
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ЕВЛОГИ ГЕОРГИЕВ, 29, ет. 4 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
маркетинг и реклама; строителство и ремонт; изграждане, сервиз, поддръжка и експлоатация на аудио- визуални мрежи; реклама и маркетинг; изработка и търговия с аудио- визуални продукти; сделки с ин... маркетинг и реклама; строителство и ремонт; изграждане, сервиз, поддръжка и експлоатация на аудио- визуални мрежи; реклама и маркетинг; изработка и търговия с аудио- визуални продукти; сделки с интелектуална собственост; изграждане и отдаване под наем на търговски площи; вътрешна и външна търговия; туризъм и хотелиерство; услуги по финансиране и кредитиране на проекти; търговско представителство, посредничество и агентство на български и чужди физичеки и юридически лица; комисионна, консигнационна и оказионна търговия; издателство и разпространение на печатни произведения; транспортна и спедиторска дейност; внос и износ, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон, а за дейностите, които се упражняват при специален режим – след получаване на съответен лиценз или решение на държавен орган. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Милен Иванов Чакъров (свързан с 4 фирми)
Съдружник: Даниела Драгомирова Малинова (свързан с 2 фирми)
Съдружник: МАРИЯ ВАСИЛЕВА СТОЯНОВА - ТРОЯНОВА 1,250.00 лв - 25.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ДАНИЕЛА ИВАНОВА ВЕЛКОВА 1,250.00 лв - 25.00% дял (свързан с 7 фирми)
Съдружник: Атанас Енчев Москов (свързан с 7 фирми)
Съдружник: Димитринка Георгиева Кирова - Чакърова (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПРАЙМ СКРИЙН ООД на латиница "PRIME SCREEN" с ЕИК/ПИК 200561996 е основана на 20 Януари 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МЕРИ ВИЖЪН", но на 9 Септември 2010 година то бива сменено на сегашното "ПРАЙМ СКРИЙН". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-01-20
Регистрация на фирмата

2009-12-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200561996 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2010-09-09
Промяна наименование
Името се сменя от МЕРИ ВИЖЪН на ПРАЙМ СКРИЙН
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ЕВЛОГИ ГЕОРГИЕВ, 29, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ЕВЛОГИ ГЕОРГИЕВ, 29, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА, СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ, ИЗГРАЖДАНЕ И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ТЪРГОВСКИ ПЛОЩИ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ТУРИЗЪМ И ХОТЕЛИЕРСТВО, УСЛУГИ ПО ФИНАСИРАНЕ И КРЕДИТИРАНЕ НА ПРОЕКТИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ, ВНОС И ИЗНОС, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА, А ЗА ДЕЙНОСТИТЕ, КОИТО СЕ УПРАЖНЯВАТ ПРИ СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТЕН ЛИЦЕНЗ.
+ маркетинг и реклама; строителство и ремонт; изграждане, сервиз, поддръжка и експлоатация на аудио- визуални мрежи; реклама и маркетинг; изработка и търговия с аудио- визуални продукти; сделки с интелектуална собственост; изграждане и отдаване под наем на търговски площи; вътрешна и външна търговия; туризъм и хотелиерство; услуги по финансиране и кредитиране на проекти; търговско представителство, посредничество и агентство на български и чужди физичеки и юридически лица; комисионна, консигнационна и оказионна търговия; издателство и разпространение на печатни произведения; транспортна и спедиторска дейност; внос и износ, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон, а за дейностите, които се упражняват при специален режим – след получаване на съответен лиценз или решение на държавен орган.

2014-04-15

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма