Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИДЕО ФОТО ЗОНА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200577445
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 27, 2009 11:33
Наименование
ВИДЕО ФОТО ЗОНА
Транслитерация
VIDEO PHOTO ZONE
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Явор, 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
покупка на стоки или друга вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; производство на промишлени и потребителски стоки с цел пр... покупка на стоки или друга вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; производство на промишлени и потребителски стоки с цел продажба; търговска дейност на едро и дребно в страната и в чужбина; транспортна дейност в страната и в чужбина; тьрговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови и лицензионни сделки и сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, дизайн, както и всяка друга дейност, която не е забранена от законодателството на Република Болгария. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОРИС КИРИЛОВ НЕДЕЛЧЕВ (свързан с 5 фирми)
Съдружник: БОРИС КИРИЛОВ НЕДЕЛЧЕВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНДРЕЙ ВАЛЕНТИНОВИЧ ГОНЧАРОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИДЕО ФОТО ЗОНА ООД на латиница "VIDEO PHOTO ZONE" с ЕИК/ПИК 200577445 е основана на 27 Януари 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЦЕМПЕНА ЦИМЕНТ ФОУМ ИНДЪСТРИС", но на 23 Декември 2010 година то бива сменено на сегашното "ВИДЕО ФОТО ЗОНА". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-01-27
Регистрация на фирмата

2010-12-23
Промяна наименование
Името се сменя от ЦЕМПЕНА ЦИМЕНТ ФОУМ ИНДЪСТРИС на ВИДЕО ФОТО ЗОНА
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 28А, ет. 11
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Явор, 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- СТРОИТЕЛСТВО, ПРОЕКТИРАНЕ, АРХИТЕКТУРА, ПОКУПКА И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, РЕКОНСТРУКЦИИ И РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ, СТРОИТЕЛЕН НАДЗОР, ОСИГУРЯВАНЕ НА ТЕРЕНИ, КОНСУЛТАЦИИ, ЛИЗИНГ, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, КОМИСИОННИ, ПРЕВОЗНИ, ЛИЦЕНЗИОННИ И СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ, ПРОУЧВАНЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ покупка на стоки или друга вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; производство на промишлени и потребителски стоки с цел продажба; търговска дейност на едро и дребно в страната и в чужбина; транспортна дейност в страната и в чужбина; тьрговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови и лицензионни сделки и сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, дизайн, както и всяка друга дейност, която не е забранена от законодателството на Република Болгария.

2018-10-15
Промяна съдружници
- ДАНИЕЛ КОЛЕВ ЙОРДАНОВ - 2500 лв - 50.00% дял
- БОРИС КИРИЛОВ НЕДЕЛЧЕВ - 2500 лв - 50.00% дял
+ БОРИС КИРИЛОВ НЕДЕЛЧЕВ - 2500 лв - 50.00% дял

2019-02-08

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма